×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
بومی‌سازی یک ضرورت حیاتی است

مدیر برنامه‌ریزی و پشتیبانی خرید فولاد مبارکه، بومی‌سازی را همچون «واکسیناسیون صنعت در برابر گزندهای خارجی» توصیف کرد و افزود: این فرآیند ایمنی کشور در مقابل تحریم‌ها و نوسانات ارزی را افزایش می‌دهد، توانمندی صنعتی ایجاد می‌کند و کشور را صاحب تکنولوژی می‌سازد.

بومی‌سازی؛ راهی برای کاهش وابستگی و اشتغال‌زایی
عابدی با اشاره به مزایای بومی‌سازی، اظهار داشت: این مسیر توان ساخت داخل را اثبات می‌کند، هزینه‌ها را کاهش می‌دهد، وابستگی را به توانمندسازی تبدیل می‌کند و ضمن توسعه سبد محصولات کشور، اشتغال‌زایی گسترده ایجاد می‌نماید.

چالش‌های پیش‌روی بومی‌سازی
مدیر برنامه‌ریزی فولاد مبارکه مهم‌ترین معضلات بومی‌سازی را پایین بودن حجم سفارشات، عدم صرفه اقتصادی تولید، ضعف حمایت‌های نهادی، مشکلات اخذ مجوز و چالش‌های تولید عنوان کرد و گفت: تجمیع تقاضا می‌تواند این معضلات را کاهش دهد؛ این اقدام تولید را اقتصادی می‌کند، قیمت تمام‌شده را کاهش می‌دهد و کیفیت را از طریق رقابت بهبود می‌بخشد.

راهکارهای پیشنهادی برای تسهیل بومی‌سازی
عابدی بر ایجاد بانک اطلاعاتی نیازهای بومی‌سازی، راه‌اندازی پلتفرم تجمیع تقاضا و استقرار نظام مدیریت کیفیت تأکید کرد و افزود: بومی‌سازی بدون حمایت دولت و نهادهای حاکمیتی تداوم نخواهد یافت. سیاست‌های حمایتی باید هوشمند، شفاف و پایدار باشند تا بومی‌سازی از یک واکنش موقت به استراتژی ملی تبدیل شود.

سیاست‌های حمایتی پیشنهادی
وی در پایان به سیاست‌های پیشنهادی برای تقویت بومی‌سازی اشاره کرد که شامل اعطای خط اعتباری ویژه، تسهیلات بانکی، تأمین مالی توسط صندوق‌های خطرپذیر، تخفیف عوارض واردات مواد اولیه، مشوق‌های مالیاتی و پشتیبانی از صادرات محصولات بومی‌سازان است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.