×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۴
تقسیم سود ۵۵۰ ریالی به ازای هر سهم

در ابتدای مجمع گزارش حسابرس و بازرس قانونی قرائت شد و صورت‌‌های مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ به تصویب مجمع رسید.
در ادامه مقرر شد ۷۰ درصد سود خالص شرکت به ازای هر سهم ۵۵۰ ریال بین سهامداران تقسیم شود.

حمید شجاعی، مدیر عامل و نایب رئیس هیأت‌مدیره شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری گفت: ناترازی شدید در بخش انرژی، واردات بی رویه محصولات گالوانیزه، عدم تخصیص به موقع ارز و افزایش هزینه‌های گمرکی بخشی از چالش های شرکت ورق خودرو در سال ۱۴۰۳ بودند که شرکت در مواجهه با این موانع متحمل هزینه های زیادی شد.
شجاعی در ادامه افزود: پس از این ادغام، شرکت ورق خودرو با در اختیار گرفتن بیش از نیمی از بازار محصولات گالوانیزه، جایگاه مؤثرتری در زنجیره ارزش صنعت فولاد کشور به‌دست آورده است.
وی گفت: از جمله دیگر پروژه‌های مهم شرکت در سال گذشته می‌توان به بهره برداری از ایستگاه سوخت جایگزین گاز طبیعی و راه‌اندازی پروژه ربات سرباره‌گیر حوضچه مذاب اشاره کرد.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.