

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از مرکز آمار ایران نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در تیر ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه تیر ۱۳۹۹ جمعاً ۳۶.۲ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۰.۴ هزار تن، ۵۶.۳ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۲.۴ هزار تن، بز و بزغاله با ۲.۷ هزار تن و سایر انواع دام با ۷۰۹ تن، بهترتیب ۳۴.۲ درصد، ۷.۵ درصد و ۲ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در تیر ۱۳۹۹ با ماه مشابه ۱۳۹۸، نشاندهنده افزایش ۴۴ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در تیر ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۸ برای گوسفند و بره ۴۶ درصد، برای بز و بزغاله ۳۵ درصد، برای گاو و گوساله ۴۵ درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ۹۵ درصد افزایش، و برای شتر و بچهشتر ۲۴ درصد کاهش داشته است.
نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در تیر ۱۳۹۹ نسبت به خرداد ۱۳۹۹ در حدود ۱۹ درصد افزایش داشته است.
https://tejaratgardan.ir/?p=64685