×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۳

براساس معاملات روز یکشنبه  سه میلیارد و ۲۱۰ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۱ هزار و ۸۹۷ میلیارد ریال در ۳۲۷ هزار نوبت داد و ستد شد.

همچنین شاخص کل (هم وزن) با ۲۲۶ واحد افزایش به ۵۸ هزار و ۵۹۰ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با ۱۵۴ واحد افزایش به ۳۹ هزار و ۹۹۴ واحد رسیدند.

شاخص آزاد شناور نیز با ۱۸۷ واحد کاهش به رقم ۲۸۰ هزار و ۹۲ واحد رسید، شاخص بازار اول ۲۴ واحد و شاخص بازار دوم ۱۲۷و احد کاهش داشتند.

علاوه براین در بین تمامی نمادها، مخابرات ایران (اخابر) با ۲۳۲ واحد، پتروشیمی خارک (شخارک) با ۱۱۹ واحد، پتروشیمی پارس (پارس) با ۹۵ واحد و سرمایه گذاری غدیر (وغدیر) با ۹۴ واحد بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.

فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۲۱۵ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با ۱۶۴ واحد و گروه مپنا (سهامی عام) (رمپنا) با ۱۳۵ واحد از جمله گروه‌هایی بودند که افت شاخص بورس را رقم زدند.

برپایه این گزارش، در بین نمادهای نماد بانک تجارت، سایپا، ایران خودرو، سیمان فارس و خوزستان، سرمایه گذاری صدر تأمین، فولاد مبارکه اصفهان و ملی صنایع مس ایران در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

گروه سیمان در معاملات یکشنبه  صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه ۳۰۱ میلیون و ۷۹۴ هزار برگه سهم به ارزش یک هزار و ۳۲۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

همچنین شاخص فرابورس نیز روز یک شنبه ۹ تیرماه،  بیش از ۱۵ واحد رشد داشت و بر روی کانال سه هزار و ۱۹۴ واحد ثابت ماند.

همچنین در این بازار یک میلیارد و ۴۴۲ میلیون برگه سهم به ارزش بیش از هفت هزار و ۵۱۷ میلیارد ریال داد و ستد شد.

نماد هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، پالایش نفت شیراز (شراز)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا) و سرمایه گذاری مس سرچشمه (سرچشمه) بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص این بازار داشتند.

در مقابل سنگ آهن گهرزمین (کگهر) و توسعه و عمران استان کرمان (کرمان) مانع از رشد بیشتر این شاخص شدند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.