×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۲۶ خرداد , ۱۴۰۴
شمارش معکوس برای رسیدن به ظرفیت اسمی پتروشیمی لردگان

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی پترول، پس از قطعی اجباری گاز تعویض کاتالیست راکتور آمونیاک این مجتمع با موفقیت انجام شد و با تلاش شبانه روزی در اولین روز از فروردین احیای راکتور آمونیاک نیز با موفقیت به اتمام رسید.

حالا بزرگترین مانع برای رسیدن به ظرفیت ۱۰۰ درصدی تولید از میان برداشته شده است و بزودی خبرهای خوشی مبنی بر رسیدن به ظرفیت اسمی در واحد آمونیاک از پتروشیمی لردگان منتشر خواهد شد.

گفتنی است پتروشیمی لردگان به دلیل دسترسی مناسب به منابع آب و گازی و نزدیکی به سه خط لوله گاز کشور و همچنین دارا بودن زمین وموقعیت مناسب از نظر تسطیح و انجام کار زیر بنایی از موقعیت مکانی مناسبی برخوردار می باشد.

محصول تولیدی این شرکت: آمونیاک با ظرفیت تولید روزانه ۲۰۵۰ تن واوره باظرفیت تولیدی روزانه ۳۲۵۰ تن می باشد .

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.