×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محسن طرز طلب در نشست خبری امروز با اشاره به برنامه ریزی انجام شده برای تبدیل ۷۵۰۰مگاوات نیروگاه حرارتی به سیکل ترکیبی افزود: تبدیل هر واحد گازی به سیکل ترکیبی ۴۵ میلیون دلار صرفه جویی ارزی بهمراه دارد.
وی با بیان اینکه پس از عقد قرارداد از سال ۹۳ تا کنون ۵ واحد سیکل ترکیبی وارد مدار شده است گفت: ۵ واحد دیگر نیز تا پایان وارد مدار می‌شود که ظرفیت این نیروگاه‌ها ۱۶۰۰مگاوات است.
مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ورود هر واحد سیکل ترکیبی به مدار ۱ درصد راندمان نیروگاه‌های حرارتی را افزایش می‌دهد ادامه داد: تا پایان اوج مصرف سال ۱۴۰۰ نیز ۳۵۰۰ مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی جدید وارد خواهد شد.

 واحد بخار نیروگاه شیروان به بهره برداری می‌رسد 
مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی گفت: هفته آینده دو واحد بخار نیروگاه شیروان به ظرفیت ۳۲۰ مگاوات در خراسان شمالی به بهره برداری خواهد رسید.
محسن طرزطلب در نشست خبری امروز با اشاره به اینکه کل ظرفیت این نیروگاه هزار و ۴۳۴ مگاوات است افزود: در این نیروگاه طبق برنامه ریزی انجام شده باید سه واحد بخار راه اندازی شود که دو واحد تا هفته آینده و واحد سوم نیز تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
وی گفت: با راه اندازی دو واحد بخار این نیروگاه ۵۰۰ میلیون مترمکعب سوخت صرفه جویی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی با بیان اینکه این نیروگاه یکی از بزرگترین طرح‌های کشور است ادامه داد: با تکمیل نیروگاه شیروان پایداری شبکه برق در خراسان شمالی افزایش می‌یابد و با تامین نیاز این استان از خاموشی‌ها جلوگیری خواهد شد.
طرزطلب در خصوص زمانبر شدن راه اندازی این نیروگاه گفت: این طرح در سال ۹۰ و ۹۲ در فهرست واگذاری به سهام عدالت قرار گرفت که با پیگیری‌های وزارت نیرو از این فهرست خارج و پس از تعیین مالکیت و واگذاری به دولت تامین اعتبار آن انجام شد که این اعتبار ازجانب وزارت نیرو، فاینانس خارجی و منابع عمومی دولت اختصاص یافت.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون بهره برداری از هفت نیروگاه در دست دولت قرار دارد افزود: ۱۲ نیروگاه به ظرفیت ۱۲ هزار و ۳۰۰ مگاوات در سازمان خصوصی سازی آماده واگذاری به بخش خصوصی است که البته این هفت نیروگاه نیز شرایط واگذاری به بخش خصوصی را دارد.
مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی ادامه داد: در حال حاضر سه هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه فرسوده در کشور فعال است که ما به دنبال خارج کردن تدریجی این نیروگاه‌ها از مدار هستیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.