×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۲۶ خرداد , ۱۴۰۴
نشست انصاری با هیات مدیره انجمن های تولیدکنندگان لوله و اتصالات  پی وی سی و پلی اتیلن برگزار شد

 به گزارش تجارت گردان به نقل از دفتر تخصصی روابط عمومی و اطلاع رسانی؛  رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در این نشست ضمن تاکید بر لزوم تقویت همکاری سازمان با انجمن‌های تولید کننده در کشور گفت: تاحدی که تضاد منافع ایجاد نشود و قوانین و مقررات اجازه بدهد، ما در سازمان ملی استاندارد با هدف رفع موانع تولید و در راستای منافع ملی، خود را ملزم به رعایت اصول همکاری و همراهی با انجمن های صنفی تولیدکنندگان می‌دانیم. اما خط قرمز ما سلامت و ایمنی مردم است و از این خط قرمز عدول نخواهیم کرد.

در ادامه این نشست، روسای هیات مدیره و نمایندگان دو انجمن تولید کننده لوله‌ و اتصالات پی‌وی‌سی و پلی اتیلن به بیان چالش‌ها و مشکلات پیش روی این  دو صنعت پرداختند و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران پس از شنیدن موارد و موضوعات، ضمن ارائه راهکارهایی در راستای رفع چالش‌های موجود و حذف موازی کاری‌ها، از آنها خواست تا مستندات علمی مورد نظر خود را در جلسه ای فنی که به این منظور برگزار می شود، ارائه نمایند.

دبیر شورای عالی استاندارد در خصوص طرح برخی موازی کاری‌های سازمان استاندارد با دستگاه‌های اجرایی، تصریح کرد؛ ما در سازمان با انعقاد تفاهم‌نامه با سایر دستگاه‌های مربوطه این موازی کاری‌ها را رفع و از انعقاد تفاهمنامه با انجمن‌ تولید کنندگان لوله‌ و اتصالات  پی وی سی و پلی اتیلن در راستای تبادل تجربه و دانش فنی استقبال می کنیم.

وی با اشاره به تغییر رویکرد سازمان از استانداردهای اجباری به مقررات فنی افزود:در این رویکرد جدید می‌کوشیم ویژگی‌هایی که با امنیت و ایمنی انسان، حیوان و محیط زیست در ارتباط هستند را دسته‌بندی و برای آن مقررات فنی تدوین می کنیم.

انصاری ادامه داد: طبق تعاریف جدید استانداردهای اجباری دیگر وجود نخواهد داشت و نظارت عالیه در این موارد هم با خود دستگاه اجرایی مربوطه به هر استاندارد خواهد بود تا هم موازی کاری‌ها از بین برود و هم تجارت ما با تجارت بین المللی منطبق شود.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.