×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

 ایلنا، در همین ارتباط، رییس هیئت مدیره انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران اظهار داشت: وضعیت خرید مواد اولیه صنایع پایین دستی پتروشیمی با ایجاد تعادل در بازار و روند کاهشی قیمت ها بهتر از سال گذشته در جریان است و در واقع مصرف کنندگان مواد اولیه با مراجعه به بورس کالا نیاز خود را تامین می کنند.

بیوک صحاف امین گفت: همچنین پتروشیمی تندگویان نیز میزان تولید خود را افزایش داده و برخی شرکت ها نیز جهت تامین نیاز خود اقدام به واردات پت کردند. در حال حاضر نیز قیمت ها با کاهش محسوسی مواجه شده و تعادل در بازار برقرار شده است؛ بطوریکه از رقابت های سنگین خریداران که سال گذشته مشاهده می کردیم خبری نیست.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به آرامش حاکم بر بازار، قیمت ها به سمت تعادل هر چه بیشتر حرکت کرده و وضعیت به گونه ای بوده که طی یکی دو هفته گذشته بخشی از محصول پت عرضه شده در بورس در قالب مازاد عرضه و در معاملات مچینگ به فروش می رسد و در نتیجه تعادل در بازار فروش پت حکمفرما شده است. البته در همین مدت برخی واحدها نیز اقدام به واردات پت کرده اند که این موضوع در حفظ تعادل بازار بی تاثیر نبوده است.

صحاف امین در بیان پیش بینی خود از وضعیت آتی بازار پت با توجه به نزدیک شدن به ماه محرم گفت: به نظر بنده، آرامش بازار همچنان پایدار خواهد بود؛ چراکه با سپری شدن گرما در فصل تابستان و به ویژه مرداد ماه، میزان مصرف محصولات و ظروف یکبار مصرف و بطری از شهریور ماه کاهش می یابد، در نتیجه انتظار می رود که آرامش در بازار همچنان پایدار بوده و با کاهش تقاضای مصرفی، از رشد قیمت ها جلوگیری شود.

وی در پایان به تامین نیاز مناسب مواد اولیه از سوی تولیدکنندگان صنایع پایین دستی در بورس اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تولیدکنندگان می توانند میزان پت مورد نیاز خود را بدون رقابت قیمتی از بورس خریداری کنند. ضمن اینکه پیش بینی می شود، با ادامه همین روال، تولیدکننده ها در تامین نیاز خود به مواد اولیه هیچ مشکلی نخواهند داشت و در نتیجه تولید صنایع پایین دستی نیز با رونق بیشتری همراه خواهد بود.

براساس این گزارش، آمار معاملات پلی اتیلن ترفتالات بطری در سال جاری حاکی از آن است که از ۱۳ اردیبهشت ماه امسال تاکنون، قیمت ها سیر نزولی به خود گرفته و رفته رفته با نزدیک شدن به پایان مردادماه با کاهش محسوسی مواجه شده است. بطوریکه در هفته منتهی به ۲۵ مردادماه قیمت این ماده اولیه نسبت به نیمه اردیبهشت ماه حدود ۳۵ درصد کاهش را تجربه کرده است.

index

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.