×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳

 به گزارش تجارت گردان به نقل ازمس پرس، مهرداد فرح‌آبادی گفت: این شرکت در اسفند سال گذشته موافقت اصولی خود را دریافت کرده و متعاقباً پس از اخذ مجوز‌های لازم، مجوز پذیره‌نویسی را از فرابورس ایران اخذ کرده است.
وی افزود: سرمایه شرکت ۲ هزار میلیارد تومان است که از این میزان ۱۲۰۰ میلیارد تومان توسط مؤسسین تعهد و پرداخت شده است. مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان آن هم قرار است از روز سه‌شنبه سوم آبان در بازار سرمایه تأمین شود.

به گفته فرح‌آبادی بررسی عملکرد شرکت‌های این صنعت در بازار سرمایه نشان از رشد و پیشرفت آن‌ها است؛ به‌این‌ترتیب که سود این صنعت در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ با رشدی ۱۴ درصدی مواجه شده است

مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه کیمیا با بیان اینکه مؤسسین دو گروه هستند، ادامه داد: ۵۱ درصد سهام متعلق به شرکت گروه مالی کیمیا و ۹ درصد متعلق به شرکت ملی صنایع مس ایران است؛ ۴۰ درصد نیز از بازار سرمایه تأمین خواهد شد.
فرح‌آبادی گفت: هر کد حقیقی و حقوقی می‌تواند حداکثر ۱۰۰ هزار سهم خریداری کند. در واقع مبلغ ۱۰ میلیون تومان برای هر کد حقیقی و حقوقی امکان خرید وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه میزان ذخایر معدنی برآورد شده ایران بیش از ۲۷ تریلیون دلار ارزیابی شده است افزود: تقریباً ۷ درصد ذخایر معدنی دنیا متعلق به ایران است و جزو ۱۵ شرکت برتر دنیا محسوب می‌شویم.
مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه کیمیا اظهار داشت: در دنیا نسبت سهم صنایع معدنی به GDP حدود ۵ درصد و در برخی کشورها مثل شیلی، روسیه و استرالیا به ترتیب ۱۰، ۸ و ۶ درصد است اما در ایران در ده سال گذشته  این سهم چیزی در حدود یک درصد بوده که ناچیز است و جای رشد فراوانی دارد.
فرح‌آبادی تصریح کرد: در خصوص مس هم جزو ۵ دارنده بزرگ ذخایر معدنی هستیم. ایران حدود ۱۹ میلیارد تن ذخایر معدنی ثبت‌شده دارد این در حالی است که تنها ده درصد اکتشاف انجام شده و جا برای اکتشاف بسیار زیاد است.
وی با بیان اینکه با وجود ذخایر مناسب از نظر تولید جایگاه مطلوبی نداریم گفت: حدود ۳۰۰ هزار تن کاتد مس در ایران تولید می‌شود که این رقم در جهان ۲۴ میلیون تن است. یعنی در دنیا رتبه ۱۸ و سهم ۱،۲ درصدی را داریم. در آسیا نیز با اینکه رتبه اول در ذخایر هستیم اما ۲،۱ درصد سهم تولید را دارا هستیم بنابراین فضای کار و رشد زیادی در این زمینه مهیا است.
مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه کیمیا گفت: شرکت مس در راستای اهداف راهبردی طرح‌های توسعه زیادی را در دستور کار قرار داده که برآورد می‌شود حدود ۱۳ میلیارد دلار پروژه در این شرکت در جریان است.
فرح‌آبادی ادامه داد: ۶۵ پروژه در شرکت مس در جریان است که نیاز به تأمین مالی دارد که بخش اعظم آن از طریق بازار سرمایه انجام خواهد شد.
فرح‌آبادی با تأکید بر اینکه برای رسیدن به این نقطه باید برای تأمین مالی پروژه‌ها برنامه‌ریزی شود، گفت: بخش بزرگی از این تأمین مالی با تدابیر شرکت تأمین سرمایه کیمیا از مسیر بازار سرمایه و با توجه به ابزارهای متنوع این بازار، انجام خواهد شد.
وی رسالت اصلی تأمین سرمایه کیمیا را تأمین مالی پروژه‌های شرکت ملی مس دانست و افزود: البته به‌طور قطع در سایر حوزه‌های معدنی هم ورود پیدا خواهیم کرد.
مدیرعامل تأمین سرمایه کیمیا با تأکید بر اینکه صنعت تأمین سرمایه، صنعتی نوپا در کشور است، گفت: قدمت این صنعت کمتر از دو دهه است.
به گفته وی بررسی عملکرد شرکت‌های این صنعت در بازار سرمایه نشان از رشد و پیشرفت آن‌ها است؛ به‌این‌ترتیب که سود این صنعت در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ با رشدی ۱۴ درصدی مواجه شده است.
وی افزود: صنعت تأمین سرمایه در اقتصاد ایران جایگاه بسیار خوبی دارد و ۷ شرکت بورسی تأمین سرمایه، دارای ۵۷ هزار میلیارد تومان ارزش بازار هستند که بیش از یک درصد ارزش بازار صنایع در مجموع کل بورس را به خود اختصاص دادند.
مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه کیمیا اظهار داشت: این شرکت برنامه مفصلی برای ورود به حوزه صندوق‌های سرمایه‌گذاری کالایی و تخصصی و استفاده از ابزارهای رتبه‌بندی اعتباری با تأکید بر فلز مس را در برنامه کاری خود دارد.
وی با اشاره به اینکه تامین سرمایه کیمیا در ۵ سال اول در حوزه کمی و کیفی برنامه‌های مفصلی دارد، ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها قرار است طی ۵ سال بالغ‌بر ۳۰ هزار میلیارد تومان اوراق در بازار سرمایه منتشر شود که به‌طور متوسط سالیانه ۸ هزار میلیارد تومان اوراق خواهد بود. همچنین در حوزه صندوق‌های کالایی هم برنامه‌های ویژه‌ای در این مجموعه طراحی ‌شده ‌است.

مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه کیمیا گفت: برنامه داریم تا ظرف ۵ سال آینده سرمایه اسمی شرکت را حداقل تا ۴۵۰۰ میلیارد تومان افزایش بدهیم و مدارک و مستندات متقن را به بورس ارایه دادیم.
فرح‌آبادی تأکید کرد: هدف‌گذاری ما رسیدن به درآمد ۱۵۰۰ میلیارد تومانی طی ۵ سال است. همچنین برای سود عملیاتی ۱۴۰۰ میلیارد تومانی و سود خالص ۱۲۰۰ میلیارد تومانی طی ۵ سال برنامه داشته و پیش‌بینی دقیقی انجام دادیم.
وی تأکید کرد: متوسط P/E بورس ایران ۵/۵ و ۶ است اما این نسبت در صنعت تأمین سرمایه حدود ۱۱ است همچنین نسبت P/S در بورس ایران ۱،۸۴ است در حالی که این رقم در صنعت تأمین سرمایه ۸/۸ است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.