به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، رضوان حکیم زاده روز شنبه در گفت و گو با و ایرنا افزود: اکنون اگرچه شرایط خاصی بر کشور حاکم است اما وزارت آموزش و پرورش کلاس های درس دانش آموزان را تعطیل نکرده و آموزش ها به صورت غیرحضوری و از طریق صدا و سیما در حال انجام است.
وی ادامه داد: همچنین برخی معلمان دوره ابتدایی با استفاده از فضای مجازی و ازطریق تماس تلفنی دروس دانش آموزان را پیگیری می کنند تا بخشی از عقب افتادگی درسی آنها جبران شود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که آموزش ها در سه سطح ملی، استانی و مدرسه ای پیگیری میشود، اظهار داشت: اکنون آموزش دانش آموزان در صدا و سیما در ۱۲ بسته آموزشی برای پایه های مختلف ابتدایی تدریس میشود.
حکیم زاده تصریح کرد: مدیران و معلمان در سطح مدارس تمام تلاش خود را برای آموزش دانش آموزان به کار گرفته اند که امیدواریم با تداوم این آموزش ها بتوانیم تا حدودی تدریس دانش آموزان را جلو ببریم و همچنان آموزش ها ادامه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: البته برای مناطق عشایری و روستایی بسته های آموزشی در نظر گرفته شده است که این موضوع نیز تداوم دارد تا دانش آموزان این مناطق هم از درس خود عقب نیفتند چرا که اغلب این افراد دسترسی به اینترنت و فضای مجازی ندارند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش همچنین گفت: برای دانش آموزان مناطق عشایری و دورافتاده این شیوه اتخاذ شده است تا اعلام کنیم که در هر صورت نمی گذاریم که آموزش دانش آموزان در این شرایط خاص تعطیل شود.
حکیم زاده تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش آمادگی دارد سناریوهایی مختلفی برای موضوع آموزش دانش آموزان در این شرایط داشته باشد تا هیچگاه شاهد تعطیلی آموزش دانش آموزان نباشیم.
وی درباره زمان بازگشایی مدارس اظهار داشت: این موضوع بستگی به تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا دارد و هنوز زمانی برای بازگشایی به وزارت آموزش و پرورش اعلام نشده است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: این وزارتخانه در چنین شرایطی اقدامات لازم را انجام می دهد تا آموزش تداوم داشته باشد و دستورالعمل های لازم در این زمینه را اجرایی می کند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه ها و مدارس کشور با شیوع ویروس کرونا در کشور از اوایل اسفندماه سال گذشته تعطیل شدند و آموزش مجازی جایگزین آموزش حضور شده است.