×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳
آیا ممنوعیتی برای سفر در تعطیلات خردادماه وجود دارد؟

برخی علاقه مندان سفر هر ساله با نزدیک شدن به تعطیلات نیمه خرداد، شروع به برنامه ریزی برای سفر می کنند؛ اما یکی دو سال است که کرونا همه برنامه ها را بهم ریخته است. طبق اعلام وزارت بهداشت، درحال حاضر ۱۳ شهر در وضعیت قرمز، ۲۱۴ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۲۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند. سخنگوی ستاد ملی کرونا با هدف کنترل بیشتر ویروس، از بررسی پیشنهادی برای ممنوعیت سفر در تعطیلات نیمه خردادماه خبر داده است.

 به نظر می رسد همچون تعطیلات گذشته ممنوعیت سفر وجود نداشته باشد، علیرضا رئیسی روز شنبه هشتم خرداد بعد از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور رئیس جمهوری برگزار شد، افزود: بر اساس مصوبه امروز ستاد ملی کرونا تردد بین استانی از ساعت ۱۲ ظهر چهارشنبه (۱۲ خرداد) تا ۱۲ ظهر دوشنبه (۱۷خرداد) ممنوع است. این مصوبه در سراسر کشور اجرا می شود و ربطی به رنگ بندی شهرها ندارد و برای متخلفان نیز جرایمی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: بر اساس مصوبه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا، تردد بین استانی در شهرهای قرمز با جریمه یک میلیون تومانی و در شهرها و مناطق نارنجی و زرد با جریمه ۵۰۰ هزار تومانی مواجه می شود.

رئیسی ادامه داد: امیدواریم مردم در این روزهای سخت همچنان همکاری کنند و با سفر و تردد کمتر بین استانی در کنترل اپیدمی موثر باشند و مطمئن هستیم که مردم مثل همیشه همکاری و حمایت خواهند داشت.

با قرار گرفتن تاسیسات گردشگری در گروه یک مشاغل، امکان تعطیلی آنها وجود ندارد؛ مسئولان گردشگری همواره با اشاره به این که تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستند، می گویند هتل ها و دیگر مراکز گردشگری به دلیل سفرهای ضروری باید باز باشد. همچنین نظارت جدی و مداوم بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی در تاسیسات گردشگری، احتمال انتشار ویروس را کاهش می دهد.

آیا ممنوعیتی برای سفر در تعطیلات خردادماه وجود دارد؟

محمدرضا دشتی اردکانی رییس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی پیش از این با بیان اینکه گردشگری به واسطه رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مجامع مختلف پذیرش مسافر عامل شیوع ویروس کرونا نیست افزود: باید تلاش کنیم که گردشگری ایمن و سلامت محور را با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کشور توسعه دهیم.

رییس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی یادآور شد: معتقدیم با توجه به رعایت شیوه نامه های بهداشتی از سوی فعالان بخش گردشگری این بخش کمترین نقش را در شیوع ویروس کرونا دارد.

حرمت الله رفیعی رئیس هیات مدیره انجمن صنفی، دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی نیز معتقد است که شیوع کرونا در بسیاری از استان ها از شهرهایی که شهر گردشگر پذیر نیستند، آغاز می شود و پس از آن به دلیل همه گیری، تمام استان را فرا می گیرد  این نشان می دهد گردشگر سبب شیوع کرونا نشده بلکه عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی بین ساکنان شهر سبب شیوع بیشتر شده است.

تجربه گردشگری در دوران شیوع کرونا نشان داده، سفر ایمن، منجر به شیوع کرونا نمی شود اما در دید و بازدید و سفر به خانه دوستان و اقوام بدون رعایت شیوه های نامه های بهداشتی کرونا منتقل می شود.

حالا باید دید پس از پایان تعطیلات خردادماه ایران موج دیگری از ابتلا به کرونا را تجربه می کند یا خیر؟

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.