×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳
اجرای سریع پروژه پیشران فولاد اقلید پارس با جدیت دنبال می‌شود

از این ۱۵۱۲ مترمکعب بتن‌ریزی، ۱۳۹۹ مترمکعب در Daybin، در کلاریفایر ۵۶ مترمکعب، ۵۰ مترمکعب در استخر لجن و ۷ مترمکعب در ترنچ الکتریکال روم بوده است.

مهندس طویرا مدیر پروژه شرکت فولاد اقلید پارس با بیان این اظهارات افزود: تلاش‌های بی‌وقفه مدیران و پرسنل و هماهنگی آنان در جهت پیشبرد پروژه نقش موثری در سرعت انجام کارها داشته است.

وی با اشاره به اینکه، تیم مدیریتی و اجرایی پروژه بسیار مصمم و ماهر در حوزه کاری خود هستند، افزود: اگر سیاست‌های جدیدی که توسط تیم مدیریتی جدید در شرکت پیمانکار پروژه یعنی ایریتک اخذ می‌شود، همسو با برنامه‌های زمانی و برنامه‌های زمانی جبرانی باشد، سرعت پیشرفت پروژه خیلی بیشتر از قبل خواهد شد.

پیش ‌از این نیز شرکت فولاد اقلید پارس توانست رکوردهای منحصربه فردی را به نام خود ثبت کند. این شرکت برای نخستین بار در تاریخ کشور، تنها پس از یک و نیم سال از تاریخ تاسیس خود، موفق به کسب گواهی ایزو ۹۰۰۱، ایزو ۱۴۰۰۱، ایزو ۴۵۰۰۱ و گواهی IMS از سازمان بین‌المللی استاندارد شد تا این‌گونه رکورد اخذ ایزو را به نام خود ثبت کند.

همچنین در مرداد ماه ۱۴۰۲، رکورد نصب سازه ریفرمر در کشور باهمت مدیران پروژه شکسته شد و در یک روز با یک جرثقیل هشت ستون ۹.۸ تنی با ارتفاع ۱۸.۵ متر نصب شد. این ستون‌ها هر کدام ۱۸ و نیم متر طول و ۹.۸ تن وزن دارند که با رعایت کامل نکات ایمنی نصب شد.

سرعتبخشی به پیشرفت پروژه، موضوع اصلی دیدار دو مدیرعامل فولاد اقلید و ایریتک

رضا شریفی مدیرعامل شرکت فولاد اقلید، روز ۱۷ آبان ماه در راستای همگرایی بیشتر با پیمانکار EPC پروژه احداث کارخانه آهن اسفنجی اقلید، به دفتر محمدمهدی مستقیمی مدیرعامل شرکت بین‌المللی مهندسی ایران (ایریتک) رفت تا علاوه بر تقدیر از اقدامات تیم مدیریتی جدید در این مدت کوتاه، نسبت به پیشبرد اهداف مشترک دو شرکت آمادگی خود را اعلام کند.

شریفی با تاکید بر حمایت از اقدامات مثبت و راهبردی ایریتک، گفت: حرف مشترک ما با دو مدیرعامل قبلی شرکت ایریتک، تنها یک ‌چیز بود و آن اتمام احداث کارخانه در زمان‌بندی معین ‌شده. از شما و تیم مدیریتی جدید این شرکت نیز درخواست داریم با تمام توان و انرژی ممکن در سرعت بخشیدن به احداث این پروژه بزرگ ملی بسیج شوید تا مردم منطقه و کشور از جنبه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آن بهره‌مند شوند.

مدیرعامل فولاد اقلید افزود: من به ‌عنوان مدیرعامل، هیات‌ مدیره شرکت و مدیران شرکت فولاد اقلید نیز در پاسخ به تلاش‌های تیم ایریتک، از هیچ حمایتی دریغ نخواهیم کرد.

محمدمهدی مستقیمی مدیرعامل جدید شرکت ایریتک هم در نخستین روزهای حضورش در این شرکت، پیگیر پروژه‌های عقب‌مانده شد و روز جمعه ۲۱ مهر ماه با مدیرعامل شرکت فولاد اقلید دیدار کرد تا با توافقات صورت گرفته، عقب‌ماندگی‌هایی را که در ۱۱ ماه گذشته رخ‌ داده بود، جبران کنند و به پیشرفت پروژه سرعت ببخشند.

در این جلسه پس از ارائه گزارش‌هایی درباره پروژه احیاء مستقیم فولاد اقلید، دلایل عقب‌ماندگی پیمانکار EPC و سرعت‌ ناکافی پیشرفت پروژه در ۱۱ ماه گذشته بررسی شد و برای جبران تأخیرها، برنامه‌های جدیدی در دستور کار هر دو شرکت قرار گرفت.

شرکت فولاد اقلید پارس در بهمن ‌ماه ۱۴۰۰ با سهام‌داری ۵۱ درصدی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، ۳۰ درصدی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و ۱۹ درصدی شرکت بین‌ا‌لمللی مهندسی ایران (ایریتک) تاسیس شد. در ادامه مجوز احداث کارخانه آهن اسفنجی با ظرفیت تولید ۲. ۱ میلیون تن در سال توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در روز ۱۱ فروردین ‌ماه ۱۴۰۱ صادر شد.

در نهایت عملیات اجرایی واحد احیا مستقیم به روش میدرکس که به‌ عنوان یکی از ۴۸ طرح گروه پیشرانان پیشرفت اقتصادی کشور در دولت سیزدهم شناخته می‌شود، مرداد ماه سال ۱۴۰۱ با انتخاب شرکت بین‌المللی مهندسی ایران (ایریتک) به ‌عنوان پیمانکار (EPC) در زمینی به وسعت ۱۰۰ هکتار آغاز شد.

منبع: ماین نیوز

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.