×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۲۷ بهمن , ۱۴۰۴
اجرای سناریوی نشت آمونیاک در رزمایش پدافند شیمیایی منطقه پارس

 به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی پردیس، مدیرعامل این شرکت با اشاره به هدف‌گذاری رزمایش گفت: هدف رزمایش امروز، سنجش آمادگی واقعی برای مواجهه با شرایط اضطراری و ارتقای هماهنگی میان صنایع و دستگاه‌های امدادی بود، هماهنگی‌ای که در صورت وقوع حادثه، می‌تواند سرعت تصمیم‌گیری و اثربخشی پاسخ را به‌طور معنادار افزایش دهد.

مهندس قنبریان که مسئولیت مدیریت بحران منطقه پتروشیمی‌های عسلویه را نیز بر عهده داشت، بر ضرورت فرماندهی واحد و ارتباطات یکپارچه میان مجموعه‌های درگیر تأکید کرد و گفت: در رزمایش‌هایی از این جنس، صرفاً واکنش داخل یک مجتمع سنجیده نمی‌شود، بلکه توان هماهنگ‌سازی در سطح منطقه، از اطلاع‌رسانی و تصمیم‌گیری تا پشتیبانی و امداد، به‌صورت میدانی آزمایش می‌شود.

تمرین هماهنگی و آمادگی عملیاتی منطقه‌ای

مهندس مختاری، فرمانده مانور، اعلام کرد: رزمایش امروز با هدف ارتقای آمادگی نیروهای عملیاتی، پشتیبانی و مدیریتی منطقه در برابر تهدیدات احتمالی، به‌ویژه تهدیدات ترکیبی برگزار شد. 
وی افزود: طراحی سناریو بر اساس ارزیابی ریسک‌های واقعی منطقه و با در نظر گرفتن پیچیدگی‌های عملیاتی انجام شده بود و اجرای آن مطابق برنامه زمان‌بندی‌شده و سناریوی مصوب پیش رفت.

مدیر تولید پتروشیمی پردیس همچنین گفت: ضرورت دارد ظرفیت پاسخ‌گویی همواره در بالاترین سطح آمادگی قرار داشته باشد. برگزاری این‌گونه مانورها علاوه بر تثبیت قابلیت‌های عملیاتی، فرصت شناسایی گلوگاه‌ها و بهبود فرآیندها را نیز فراهم می‌آورد.
به گفته مختاری، دامنه تمرین به سطح منطقه کشیده شد و علاوه بر واحدهای صنعتی، شهرهای پیرامونی از جمله نخل تقی نیز در فرآیندهای پیش‌بینی‌شده سناریو درگیر شدند.

ارزیابی عملیات تخلیه و کنترل انتشار

مهندس دیرانلو، مدیر HSE پتروشیمی پردیس، با اشاره به چارچوب اجرای رزمایش گفت: این برنامه بر اساس الزامات پدافند غیرعامل و با مشارکت زیرمجموعه‌های وزارت نفت اجرا شد و مدیریت حادثه فرضی به‌صورت کنترل‌شده و منطبق با استانداردهای ایمنی پیش رفت. 
وی افزود: برای نخستین‌بار تخلیه اضطراری و مدیریت پیامدهای شیمیایی در سطحی فراتر از یک مجتمع و با درگیری مناطق پیرامونی تمرین شد.

دیرانلو با اشاره به جمع‌بندی اولیه ارزیابی‌ها اظهار داشت: عملکرد تیم‌های پاسخ و عملیاتی، به‌ویژه در زمینه تخلیه اضطراری و کنترل انتشار آمونیاک، منطبق با استانداردهای پدافند غیرعامل و ایمنی صنعتی بود.

در این مانور، نشت آمونیاک از یکی از مخازن مجتمع پردیس در نتیجه آسیب ناشی از برخورد ترکش‌های پرتابه پهپادی شبیه‌سازی شد و پیامدهای احتمالی با توجه به شرایط جوی و جهت باد مورد بررسی قرار گرفت. پس از اعلام وضعیت از سوی تیم بهره‌برداری، وضعیت اضطراری سطح یک فعال و ساختار فرماندهی حادثه (ICS) مستقر شد، تیم‌های بهره‌برداری، تعمیرات، آتش‌نشانی، امداد و نجات و HSE اقدامات مهار و کنترل صحنه را آغاز کردند و هم‌زمان آماده‌باش منطقه‌ای به واحدهای صنعتی مرتبط اعلام شد. این رزمایش با هدف ارتقای آمادگی عملیاتی، تقویت هماهنگی بین‌سازمانی، ارزیابی اثربخشی دستورالعمل‌های مدیریت بحران و افزایش بازگشت‌پذیری خدمات در شرایط اضطراری برگزار شد و مطابق ارزیابی‌های اولیه، به اهداف پیش‌بینی‌شده نزدیک شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...