به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ آقای رحمانی فضلی در یکصد و بیست و یکمین نشست شورای اجتماعی کشور با موضوع نظام مدیریت اجتماعی، پس از ارائه گزارشی از طرح جامع کاهش آسیبهای اجتماعی، با تاکید بر ضرورت و اهمیت برنامه ریزی و اقدام در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی گفت: پیش از این دستگاههای مختلف طرحهایی را در برای کاهش یا پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا و اقداماتی انجام میدادند، اما این طرح برای یکپارچه سازی و جلوگیری از موازی کاری و تکرار تدوین شده است تا ضمن صرفه جویی در هزینهها، مسیری که همه دستگاهها طی میکنند، به نتیجه مشخص برسد.
وزیر کشور در ادامه با تاکید بر اینکه از تجارب همه دستگاهها در اجرای هرچه بهتر این طرح استفاده میشود، گفت: همه دستگاههای مرتبط باید همگرایی و هم افزایی لازم را در مسیر اجرا داشته باشند، مسئولان اجرای طرح نیز ضمن نظارت، ارزیابی مداوم و دریافت بازخوردها، پروژه را کنترل و اجرای مستمر و دقیق آن را نهادینه کنند.
آقای رحمانی فضلی همچنین به لزوم تهیه بانک اطلاعاتی قوی اشاره کرد و افزود: این بانک اطلاعاتی بایستی زمینه دسترسی و پردازش و تحلیل داشته باشد تا بتوان گزارشها و تحلیلهای مورد نظر را استخراج کرد.
وزیر کشور اضافه کرد: گروههای مرجع مانند علما، مراجع، مساجد، اساتید دانشگاه، بازیگران و هنرمندان در این مسیر میتوانند کمک کننده باشند و باید از همه کسانی که میتوانند این موضوع را به موضوع اجتماعی تبدیل کنند، استفاده کرد.
آقای رحمانی فضلی در پایان با اشاره به علاقه مردم به حضور در مراسم مذهبی و برکات روزهایی خاص، چون روز عرفه اضافه کرد: همه مناسک دینی و اعمال مذهبی گرچه قابل سنجش نیستند و با هیچ معیاری قابل اندازه گیری نیستند، اما میتوانند روزنههایی در مسیر افزایش سلامت روانی جامعه باشند.