در این جلسه مدیران عامل و معاونان شرکتهای پخش گروه؛ توزیع داروپخش، پخش هجرت و پخش اکسیر، همچنین مدیرعامل و مدیران ارشد شرکت پارسدارو حضور داشتند.
دکتر نادریعلیزاده بار دیگر بر لزوم افزایش همافزایی، هماهنگی عملیاتی و تعامل مستمر میان شرکتهای تولیدی و شبکه پخش تأکید کرد و این رویکرد را یکی از ارکان اصلی تحقق اهداف فروش و سودآوری پایدار در گروه دارویی تأمین دانست.
در بخش نخست جلسه، موضوعات و چالشهای موجود میان شرکتهای پخش گروه و شرکت پارسدارو مورد بررسی، تجزیهوتحلیل و تبادل نظر قرار گرفت و راهکارهای بهبود همکاریها مطرح شد.
در بخش دوم جلسه، مدیران عامل شرکتهای پخش گروه به همراه مدیرعامل و معاونان تیپیکو، وضعیت رشد فروش، سودآوری و مطالبات شرکتهای پخش را بررسی کردند و بر لزوم همراستاسازی برنامهها برای ارتقای عملکرد مالی و عملیاتی تأکید شد.
https://tejaratgardan.ir/?p=390509














