×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳
ارتقای فرایندهای زیست‌محیطی با افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی آهک در فولاد مبارکه

رضا خادم کیمیائی، مدیر اجرای پروژه‌های ناحیه آهن‌سازی شرکت فولاد مبارکه با بیان اجرای موفقیت‌آمیز پروژه افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی آهک ناحیه آهن‌سازی اظهار داشت: قبل از اجرای این پروژه با کمبود ظرفیت مخازن ذخیره آهک مواجه بودیم از این‌ رو با رویکرد افزایش ظرفیت محل ذخیره آهک و بهبود فرایندهای زیست‌محیطی، پروژه افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی آهک ناحیه آهن‌سازی در دستور کار قرار گرفت.

مدیر اجرای پروژه‌های ناحیه آهن‌سازی شرکت فولاد مبارکه در تشریح فرایند ذخیره‌سازی گفت: با اجرای موفقیت‌آمیز این پروژه، ابتدا مواد مستقیماً داخل هاپرها تخلیه و سپس در دو مخزن ذخیره هریک به ظرفیت ۱۵۰۰ تن انبار می‌شود. بعد از آن، از طریق ویبرو فیدرها و نوارنقاله‌ها به واحد فولادسازی انتقال می‌یابد. این در حالی است که با نصب غبارگیرهای جدید در ورودی و خروجی مخازن به ظرفیت ۲۴۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ مترمکعب در ساعت از انتشار مواد ناخالص جلوگیری خواهد شد.

در ادامه محمد حسنی، رئیس اجرای پروژه‌های ناحیه آهن‌سازی شرکت فولاد مبارکه نیز در این زمینه تصریح کرد: با توجه به اهمیت اجرای پروژه و به‌منظور استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی، ساخت و نصب بیش از ۷۰۰ تن اسکلت فلزی و گالری نوار نقاله، مخازن ذخیره، قطعات مکانیکی نوارنقاله‌ها و داکت‌های غبارگیر در دستور کار قرار گرفت که با موفقیت به انجام رسید.

حسنی افزود: ساخت و نصب تابلوهای MCC و PLC جدید و همچنین ۲۰ کیلومتر کابل‌کشی، اجرای حدود ۱۰۰۰ مترمکعب بتن‌ریزی را ازجمله مهم‌ترین فعالیت‌های انجام‌شده در این پروژه اعلام کرد.

همچنین خشایار پاسیار ،رئیس واحد آهک سازی شرکت فولاد مبارکه ضمن ابراز رضایت از اجرای این پروژه افزود: شرکت فولاد مبارکه مقداری از آهک موردنیاز خود را توسط دو کوره موجود تولید و داخل ۴ مخزن ۳۰۰ تنی ذخیره می‌کند. برای ذخیره مابقی آهک موردنیاز که از دیگر شرکت‌ها تأمین می‌گردد، دو مخزن ۳۰۰ تنی پیش‌بینی شده بود.

پاسیار گفت: به‌دلیل افزایش ظرفیت انجام‌شده در ناحیه فولادسازی، میزان مصرف آهک در این ناحیه به مقداری زیادی افزایش یافت؛ ازاین‌رو با مشکل فضای سربسته برای نگهداری آهک و مشکلات پیرامون آن مواجه بودیم که با اجرای این پروژه مشکلات برطرف شد.

در ادامه سروش جعفری، کارشناس اجرای پروژه‌های ناحیه آهن‌سازی شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه ظرفیت مخازن قبلی حداکثر ۳۰۰ تن بوده است، در تشریح عملکرد این بخش اضافه کرد: در این پروژه، آهک بعد از جداسازی توسط سرند به نوار نقاله انتقال پیدا می‌کند و سپس به‌وسیله شوت دوراهه جدید بر روی نوار نقاله جدید تعبیه‌شده می‌ریزد و به ساختمان مخازن جدید منتقل می‌گردد؛ پس از آن توسط نوار نقاله جدید دوطرفه به داخل مخازن جدید انتقال می‌یابد و بعد از ذخیره آهک در مخازن ۱۵۰۰ تنی جدید، این مواد به‌وسیله ویبرو فیدرها و نوار نقاله‌ها بر روی نوار نقاله واحد حمل مواد فولادسازی ریخته و به‌وسیله آن به کوره‌ها منتقل می‌گردد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.