×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳
ارزآوری ۴۷ میلیون دلاری صادرات انجیر ایران

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از وزارت جهاد کشاورزی؛ خانم زهرا جلیلی مقدم، افزود: بر اساس آخرین آمار رسمی، میزان تولید انجیر در کشور، بیش از ۱۰۴ هزار تن است که این میزان محصول از سطحی بیش از ۵۹ هزار هکتار برداشت می‌شود.
مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به این که توجه به سلایق و درخواست بازار‌های هدف در میوه انجیر در توسعه صادرات و حفظ بازار، بسیار موثر است، گفت: اگر صادرکنندگان، شناخته‌شده باشند؛ دانش محصول و بازار را توأمان داشته باشند و نوع بسته‌بندی، کیفیت و نحوه صادرات مشخص باشد، شاهد توسعه صادرات خواهیم بود.
 جلیلی مقدم با اشاره به اینکه از ۵۹ هزار هکتار سطح باغات انجیر، حدود ۴۰ هزار تن آن، مربوط به انجیر دیم است، افزود: استان فارس، مهم‌ترین استان تولیدکننده انجیر خشک محسوب می‌شود و تأمین‌کننده اصلی انجیر صادراتی کشور است.مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری اضافه کرد: برنامه‌ریزی جهت افزایش کیفیت و تولید مطابق استاندارد‌های بین‌المللی، موجب توسعه صادرات این محصول خواهد شد.
جلیلی مقدم با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی در سال جهش تولید، اصلاح و نوسازی باغات انجیر است، گفت: اصلاح و نوسازی باغات، بر افزایش کمیت و کیفیت محصول مؤثر خواهد بود.
مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری، افزود: علاوه بر برنامه‌ریزی برای تولید محصول باکیفیت، به‌منظور توسعه صادرات، شناسایی مسائل و مشکلات احتمالی پیش رو، تدوین یک برنامه برای توسعه صادرات نیز ضروری است.
وی گفت: در سال گذشته، علاوه بر برنامه‌ریزی در جهت بهبود کیفی محصول و ترویج عملیات باغی، اصلاح نرخ تعرفه پایه صادراتی از دیگر مواردی بود که بنا به درخواست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و انجمن انجیر، با پیگیری‌های دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری انجام شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.