به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با سرویسهای ارزش افزوده اظهار کرد: لیست شکایت از ۷۰۰ شرکت فعال در زمینه سرویسهای ارزش افزوده را تحویل ما دادند.
وی گفت: طبق دستور صادر شده به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و سایر دستگاههای ذیربط اعلام کردیم که قبل از هر اقدامی باید چک شود که آیا مجرای تصمیم گیریها درست است و یا خیر، زیرا شورای عالی فضای مجازی مصوبهای دارد که تصمیم گیری و برخورد با هرگونه تخلفی در حوزه ارزش افزوده را به کارگروهی با ریاست وزارت ارشاد و عضویت دستگاههای دیگر واگذار کرده است.
جاویدنیا با بیان اینکه ۷۰۰ شرکت در حوزه ارزش افزوده فعالیت دارند، گفت: جوی ایجاد کردهاند که سرویسهای ارزش افزوده یک بستری فراهم کردهاند که ۹۰ درصد آن کلاهبرداری است و باید متوقف شود، این در حالی است که تا کنون تخلفات ارسال شده به دستگاه قضایی مربوط به تخلفات ۱۰ تا ۱۵ شرکت است که فرآیند رسیدگی آن در حال انجام است و هنوز به نتیجهای نرسیده است.
معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی بیان کرد: آمار اولیهای به ما اعلام شد که حدود ۷۰۰ شرکت در حوزه ارزش افزوده فعالیت دارند و ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر در این شرکتها شاغل هستند.
جاویدنیا گفت: توقف فعالیت این شرکتها با تعداد زیادی کارمند برای دادستانی کل کشور در سال رونق تولید مشکل است، به همین دلیل در اولین اقدام دستور دادیم که بررسی شود آیا اعداد اعلام شده در رابطه با تعداد شرکتها و کارکنان درست است و یا خیر، اما در نامه ارسالی ما به هیچ وجه عنوان نشده است که اعداد و ارقام مخفی بماند.
وی گفت: همچنین گفته شد که دادستانی دستور داده است که پیامک دو مرحلهای ارزش افزوده برای افراد ارسال نشود که این صحبتها کاملا خلاف واقع است و ما تأکید داشتیم که پیامکهای اعتبارسنجی دو مرحله سختگیرانهتر اجرا شود.
معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی بیان کرد: قطعا در هر فضایی اگر جرمی رخ دهد دادستانی کل کشور و قوه قضاییه برخورد قاطع خواهند کرد.
جاویدنیا بیان کرد: جوسازی در این رابطه به هیچ وجه کمکی به اجرای عدالت نمیکند و هر کسی که تخلفی انجام دهد به آن رسیدگی میشود.
وی تأکید کرد: با نامهای که ما به وزارت ارتباطات ارسال کردیم تأکید داشتیم که در این حوزه باید شفاف سازی انجام شود.