Categories: بانک و بیمه

از بنگاه داری به بنگاه سازی»: همه سازمان ها و نهادها در کشور موظف به خلق ثروت جدید توام با ارزش آفرینی هستند

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، در « همایش‌ تامین مالی تولید، از بنگاه داری به بنگاه سازی » محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از همت وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک ملی ایران در برگزاری این همایش بر تداوم برگزاری جلسات این چنینی تاکید کرد و گفت: تداوم برگزاری این گونه همایش ها و گفت و گوی تخصصی فعالان بازار پول تا قبل از تصویب نهایی بودجه می تواند کمک مهمی در جهت کارآمدتر شدن نظرات تخصصی در روند تصویب آن باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این همایش گفت : خلق ثروت باید بر بستر عدالت ، اشتغال،  پیشرفت و تولید باشد و این هدف باید توام با هم افزایی صورت پذیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه امروز بانک های ما سهم بزرگی در تامین مالی و اقتصاد کلان کشور  دارند به همین دلیل به نظر من نظام بانکی هم در موفقیت و هم در عدم موفقیت  این مقوله پیشتاز است. 

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: در امر بنگاه سازی بانک ها موفقیت های داشتند اما در امر واگذاری بنگاه ها با چالش هایی روبرو هستند چرا که اولا شجاعت را از مدیران برای واگذاری ها گرفتیم و هم اعتماد را از خریداران این بنگاه ها بنابراین باید در این حوزه نگاه ها اصلاح شود.

اعلام آمادگی مجلس برای اصلاح قانون برنامه

قالیباف در این همایش ضمن آمادگی مجلس برای اصلاح قانون برنامه اظهار داشت: آماده هستیم جاهایی که در قانون برنامه و در قانون‌های دائمی اشکال وجود دارد، در کمترین زمان ممکن اصلاحاتی را انجام دهیم. برای مثال، ما در مجلس یک تصمیمی در رابطه با یک موضوع مالیاتی گرفتیم و بعد فهمیدیم که اشتباه کردیم و در کمتر از ۴۵ روز آن قانون را مجددا اصلاح کردیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته باید قوانین اجرا شود تا بعد بفهمیم اشکال دارد یا خیر تا آن را اصلاح کنیم، نمی‌شود که ما با خرد جمعی قانون بنویسیم و بعد بگوییم که ما این را قبول نداریم.

وی گفت: ما  به بانک مرکزی به عنوان سیاست‌گذار در این حوزه اقتدار را بازگرداندیم. باید تصمیمات بانک مرکزی در حوزه سیاست‌های پولی برای بانک ها ، بنگاه ها ، بازار و عموم مردم اعتبار داشته باشد و طبیعتا این سیاست گذاری در حوزه پولی مخصوصاً در حوزه نظارتی باید مؤثر باشد. 

قالیباف با اشاره به راه اندازی سامانه دارایی های ثابت بانک ها در بانک مرکزی گفت : دارایی های ثابت موجب اشکالات متعددی می شود،  مانند اینکه بانک ها با ۴۰ درصد نقدینگی مجبور هستند  با تورم موجود در کشور ارزش پول ملی را حفظ کنند که جزء محالات است.

رییس مجلس گفت:  برای افزایش سرمایه بانک ها  هدف گذاری و برنامه ریزی شده است  که باید ظرف سال اول و دوم برنامه  اجرایی شود که قانون این مسیر را مشخص کرده است. 

وی افزود:  وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره بانک های دولتی و رییس بانک مرکزی درباره بانک های خصوصی مسئولیت دارند. و باید با هم افزایی و همکاری برای تحقق این موضوع تلاش کنند.  

قالیباف در پایان سخنان خود تاکید کرد:  وظیفه همه کمک و فراهم کردن شرایطی است که مشکلات رفع شود.

فتحنایی

Recent Posts

حضور مؤثر مدیران بانک صادرات ایران در نمایشگاه‌های بزرگ تولیدی و صادراتی تبریز

​مدیران بانک صادرات ایران با حضور در دو نمایشگاه بین‌المللی و دیدار با فعالان اقتصادی…

5 ساعت ago

کارگروه‌های تخصصی کمیسیون نرم‌افزارهای پیشرفته سازمانی تشکیل شدند

کارگروه‌های تخصصی کمیسیون نرم‌افزارهای پیشرفته‌ سازمانی تشکیل شدند.

6 ساعت ago

امسال آخرین سال بنگاه داری بانک ها است

دکتر عبدالناصر همتی در "همایش تامین مالی تولید: از بنگاه داری به بنگاه سازی" گفت:امسال،آخرین…

6 ساعت ago

همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی»؛ رویکردی نو در تقویت تولید و اصلاح نظام مالی

همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» با حضور مقامات ارشد حوزه اقتصاد کشور…

6 ساعت ago

تاکید رئیس کل بانک مرکزی بر ضرورت تخصصی شدن فعالیت بانک‌ها

رییس کل بانک مرکزی در همایش مالی تولید: از بنگاه داری به بنگاه سازی به…

6 ساعت ago

معادن وارد حوزه گردشگری می‌شوند

معاون معدنی وزیر صمت گفت: توسعه گردشگری در معادن، از جمله طرح‌هایی است که دنبال…

6 ساعت ago