×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳
استراتژی زیست محیطی سامسونگ در مسیر رشد و توسعه

براساس این گزارش، شرکت سامسونگ در سال ۲۰۲۲ میلادی توانسته رشد قابل توجه‌ای در زمینه کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، بازیافت، استفاده مجدد از آب و…. به ثبت برساند.

پایداری برای زمین

سامسونگ در سپتامبر سال ۲۰۲۲ از استراتژی جدید زیست‌محیطی خود رونمایی کرد. طبق این نقشه‌راه سامسونگ برای به صفر رساندن انتشار کربن در تولید محصولات، استفاده بیشتر از انرژی‌های تجدیدپذیر و سرمایه‌گذاری و پژوهش در فناوری‌های جدید برای توسعه محصولات با انرژی کارآمد، افزایش استفاده مجدد از آب و توسعه فناوری جذب کربن تلاش می‌کند. به صفر رساندن کربن در همه فعالیت‌های بخش محصولات (تا سال ۲۰۳۰) و بخش نیمه‌هادی‌ها (تا سال ۲۰۵۰) اصلی‌ترین هدف این برنامه به شمار می‌رود.

این استراتژی همچنین تلاش‌ها برای کمک به اقدامات زیست محیطی و اقتصاد چرخشی را شامل می‌شود که نمود فیزیکی آن را در عرضه جدیدترین محصولات شرکت و بسته‌بندی‌های محصولات می‌توان مشاهده کرد.

در سال ۲۰۲۲ سامسونگ برنامه طراحی شده خود را برای استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در ویتنام، هند و برزیل تکمیل کرد. این امر در راستای هدف شرکت برای رفتن به سمت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در بخش تجربه محصول و تمام سایت‌های عملیاتی خارج از کره ‌جنوبی تا سال ۲۰۲۷ صورت گرفت. سامسونگ در سال ۲۰۲۲ به RE100 پیوست که ابتکاری جهانی در تلاش برای به ۱۰۰ درصد رساندن انرژی‌های تجدیدپذیر است. به عنوان بخشی از این تعهد، این شرکت قصد دارد نیازهای برق تمام بازارهای بین‌المللی را که در خارج از کره فعالیت می‌کند، در طی پنج سال با انرژی‌های تجدیدپذیر تامین کند.

 علاوه بر این، مقدار رزین بازیافتی مورد استفاده در قطعات پلاستیکی نیز افزایش یافته است. طبق آمار اعلام شده در سال ۲۰۲۲ میزان استفاده از رزین بازیافتی به بیش از ۹۸ هزار تن رسیده که در مقایسه با سال گذشته آن، رشد قابل توجه ۲۰۰ درصدی را نشان می‌دهد. سامسونگ قصد دارد تا سال ۲۰۵۰ میزان استفاده از این مواد را در قطعات پلاستیکی به صد درصد برساند.          

بخش راهکار محصول سامسونگ در سال ۲۰۲۲ با تاسیس سیستم‌های کاتالیزوری احیاکننده (RCS) زیرساخت‌های خود را گسترش داد تا گازهای فرآیندی را به طور موثرتری تصفیه کند و انتشار گازهای گلخانه‌ای (GHG) را کاهش دهد. عملکرد سامسونگ در این بخش رشدی نزدیک به ۶۰ درصد را نشان می‌دهد.

به حداکثر رساندن میزان بهره‌وری منابع آبی، یکی از نقاط مهم استراتژی زیست محیطی جدید سامسونگ را شامل می‌شود. براین اساس سامسونگ قصد دارد استفاده مجدد از آب را با بهبود سیستم تصفیه خود توسعه دهد و تا سال ۲۰۳۰، میزانی برابر با آب مصرفی خود را از طریق پروژه‌های احیای آب مانند بهبود کیفیت و احیای آب‌‎های جاری، جبران کند. این موضوع در مدت اخیر به یکی از نقاط عطف خود نزدیک شده است. در اوایل سال جاری میلادی کارخانه هواسونگ (Hwaseong Campus) سامسونگ در کره‌جنوبی که در زمینه تولید محصولات پیشرفته نیمه‌هادی این شرکت فعالیت می‌کند، موفق به دریافت بالاترین رتبه گواهینامه AWS شد. AWS  یا ائتلاف برای مدیریت آب یک چهارچوب جهانی برای نظارت و مدیریت مصرف آب است. سامسونگ نخستین شرکتی به شمار می‌رود که موفق شده مجموعه‌ای از گواهی‌های جهانی را برای توانایی‌های خود در زمینه مدیریت مصارف آبی دریافت کند و همچنین برای اولین بار یک شرکت کره‌ای موفق به دریافت سطح پلاتینیوم این گواهی به عنوان بالاترین سطح آن شد.   

در سال ۲۰۲۲ استفاده مجدد از آب در زیرمجموعه‌های شرکت سامسونگ با ۲۹ درصد افزایش نسبت به سال گذشته آن به بیش از ۱۱۶ میلیون تن رسید.

سامسونگ در فوریه ۲۰۲۳ وب‌سایت حوزه پایداری خود را راه‌اندازی کرد که یک پلتفرم جامع برای ارائه اطلاعات دقیقی در مورد فعالیت‌های مرتبط با توسعه پایدار این شرکت است. این وب‌سایت طیف گسترده‌ای از موضوعات از جمله استراتژی و اهداف، تلاش‌های در حال انجام و پیشرفت‌های صورت گرفته، محصولات سازگار با محیط‌زیست، سیاست‌ها، داده‌های کمی عملکرد، اخبار و رویدادهای برجسته و همچنین تقدیرنامه‌ها و جوایز را پوشش می‌دهد تا کاربران بتوانند از این طریق اطلاعات مورد نیاز خود را به دست بیاورند. شما می‌توانید متن کامل گزارش پایداری ۲۰۲۳ شرکت سامسونگ الکترونیکس را از لینک زیر بخوانید: https://www.samsung.com/global/sustainability/media/pdf/Samsung_Electronics_Sustainability_Report_2023_ENG.pdf

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.