به گزارش تجارت گردان به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در این جلسه با اشاره به ناترازیهای صنعت برق، اظهار داشت: صنعت برق با ۳ ناترازی عمده مواجه است که نخستین آن، ناترازی اقتصادی به دلیل تعرفههای تکلیفی است. بر این اساس، منابع حاصل از فروش برق، مصارف این صنعت را پوشش نمیدهد و این امر به ناترازی دوم که عدم سرمایه گذاری کافی در این صنعت است، منجر شده است.
وی، سومین ناترازی را ناترازی سوخت در فصل زمستان عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: با وجود اینکه ظرفیت نیروگاهی ما در فصل زمستان تکافوی تقاضای برق را میکند اما به دلیل کمبود سوخت تحویلی به نیروگاهها نتوانستیم جوابگوی همه نیازها باشیم.
مدیرعامل شرکت توانیر افزود: به جهت تعرفههای تکلیفی و واقعی نبودن قیمت برق، مصرف به شکل بیمحابا افزایش یافته است. ما مجبور هستیم با سازوکارهای دیگر، مشکلات را حل کنیم که البته دارای پیچیدگیهای زیادی است. بنابراین باید از ظرفیت نظام پیشنهادها برای یافتن راهحلهای مناسب، استفاده کنیم.
رجبی مشهدی، استفاده از ظرفیت استادان دانشگاه برای کاهش ناترازی برق در تابستان را از جمله ایدههای مطرح شده برشمرد.
وی از ابلاغ آیین نامه اجرایی نظام پیشنهادها به شرکتهای تابعه توانیر در آذر ماه امسال خبر داد و گفت: نظام پیشنهادها، تعلق سازمانی کارکنان را افزایش میدهد.
لزوم توجه به بحث آینده پژوهی در نظام پیشنهادها
معاون تحقیقات و منابع انسانی شرکت توانیر نیز در این نشست نظام پیشنهادها را یک حوزه بسیار مهم و مورد نیاز ارزیابی کرد و گفت: چون همه چیز را همه کس نمی دانند، باید برای پیشبرد امور از نظام پیشنهادها بهره بگیریم.
مسعود قاسمی افزود: بحث آینده پژوهی یکی از اهم موضوعاتی است که می تواند راهگشا باشد و باید به عنوان یک ضرورت به آن نگاه کرد و در قالب ماموریتهای همایش گنجاند.
وی در ادامه با اشاره به نظام پیشنهادها در صنعت برق و توانیر، تصریح کرد: ۵۶ شرکت انتقال و توزیع برق زیرمجموعه شرکت توانیر هستند که بعضی از این شرکتها در زمینه نظام پیشنهادها خیلی پیشرو هستند.
معاون تحقیقات و منابع انسانی شرکت توانیر، رویکرد این شرکت در بحث نظام پیشنهادها را مشارکت تمام کارکنان در قالب تیمی عنوان کرد و گفت: در شرکت توانیر به مدیران ارشد تکلیف شده که باید در طول سال حداقل ۲۴ پیشنهاد (ماهی ۲ پیشنهاد) ارائه کنند.
وی از فعالیت ۳۸ کارگروه تخصصی، ۵ کارگروه ویژه و یک کارگروه محاسبه صرفهجویی در توانیر برای کار روی پیشنهادها خبر داد.
قاسمی با اشاره به فعالیت جمعی از نخبگان علمی در مجموعه صنعت برق، اظهار داشت: ما در داخل شرکت توانیر، یک گرید(درجه) علمی تعریف کردهایم و اگر نخبهای برای برونرفت از یک مشکل، راهکار عملی ارائه کند، به او گرید علمی تعلق میگیرد.
استقبال دستگاههای مختلف از همایش و جشنواره نظام پیشنهادها
در بخش دیگری از این جلسه، جمال رحیمیان رییس هجدهمین همایش و دوازدهمین جشنواره نظام پیشنهادها در خصوص تاریخچه برگزاری این همایش و جشنواره، گفت: نخستین دوره همایش نظام پیشنهادها در سال ۱۳۷۸ برگزار شد و با توجه به نیاز دستگاههای مختلف و استقبال خوبی که از این همایش به عمل آمد، جشنواره نظام پیشنهادها نیز از سال ۱۳۸۶ به همایش اضافه شد.
وی با اشاره به شعار امسال همایش و جشنواره مبنی بر «جهش سازمانی با مشارکت منابع انسانی»، آن را منبعث از نامگذاری امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردمی» از سوی مقام معظم رهبری عنوان کرد.
رحیمیان با تشکر از میزبانی شرکت توانیر برای برگزاری نخستین جلسه شورای سیاستگذاری، همدلی دستگاهها و سازمانها را پشتوانه موفقیت همایش و جشنواره توصیف کرد.
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به عنوان تنها شرکت معدنی و صنایع معدنی کشور، تندیس…
علاءالدین بروجردی، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی خطوط، مطرح…
حاجیدلیگانی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: ساخت مسکن کوچکمقیاس برای افرادی که هیچ موقع نمیتوانند…
بیستوسوم دیماه، سالروز تأسیس شرکت فولاد مبارکه است، الگویی موفق از کار و تلاش است…
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اولین نشست رسانهای خود به تبیین رویکردها و سیاستهای…