×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳
استمهال وام ها در دستور کار قرار گیرد

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، مهرداد بائوج لاهوتی در گفت و گو با ایبِنا با بیان اینکه شبکه بانکی مانند هرزمان دیگری تدابیر خوبی برای کمک به بخش تولید و اقتصاد در شرایط شیوع کرونا در کشور داشته است، گفت: استمهال وام های تولیدکنندگان، کشاورزان، صنعتگران و غیره مطالبه جدی مجلس از بانک مرکزی بوده که خوشبختانه تدابیری در این حوزه اتخاذ شده است.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی همزمان با شیوع کرونا و کاهش ساعات و همچنین کاهش تعداد نیروی کار واحدهای تولیدی وضعیت این بخش ها با رکود اقتصادی مواجه می شود، افزود: باید هیات دولت با تشکیل جلسه ویژه ای بررسی مشکلات رخ داده پیش پای بخش تولید از کارفرما گرفته تا کارگر را در دستور کار خود قرار دهد تا به این ترتیب با احصا مشکلات راهکاری برای رفع آن اتخاذ شود.

بائوج لاهوتی با بیان اینکه شیوع کرونا بازار شب عید و کاسبی بسیاری از کسب و کارها را مختل کرده است، تصریح کرد: ارایه تسهیلات ارزان به کسب و کارهای خرد و کوچیک مهم ترین اقدامی است که می تواند از تعطیلی آن ها جلوگیری کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم با تاکید بر اینکه خوشبختانه بانک مرکزی در راستای استمهال یا معوق کردن مطالبات شبکه بانکی از وام گیرندگان مصوبات مناسبی داشته است، افزود: امیدواریم بانک ها به این مصوبات عمل کرده و با تسهیل شرایط تسهیلات گیرندگان زمینه احیای دوباره این نوع واحدهای تولیدی را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه بی توجهی به بخش تولید و صنعت می تواند ضربه مهلکی به صادرات ما نیز وارد کند، گفت: حمایت دولت از بخش تولید در کشور عایدی های بسیاری را در آینده در نتیجه ورود ارز برای خزانه به دنبال خواهد داشت از این رو باید حمایت های در قالب یارانه به این بخش ارایه شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم با تاکید بر اینکه بی توجهی به شرایط رخ داده برای بخش مولد کشور آثاری به مراتب بدتر از کرونا در آینده خواهد داشت، افزود: دولت باید به سازمان مالیاتی نیز بخشنامه هایی در خصوص معوق کردن یا در نظر گرفتن برخی تخفیف ها ابلاغ کند تا در این حوزه نیز فشاری متوجه اقشار تولیدکننده نشود.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری پیش بینی فروش ١۴٠ هزار میلیارد تومان نفت شده بود که در سال آتی به ١٧۵ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است، گفت: طبیعتاً با توجه به شرایط فعلی کشور و عدم تحقق درآمدهای نفتی به علت تحریم های ظالمانه دولت باید توجه به بخش تولید را جدی گرفته و از حمایت های مختلف این حوزه ها را بهره مند کند.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در ٨صوس نرخ مالیات ها نیز سازمان مالیاتی در ماه های آینده با توجه به شیوع کرونا باید تخفیف هایس را در نظر گرفته و با حداقل به تناسب درآمدها با واقعی سازی قیمت ها اقدام به محاسبه نرخ های مالیاتی کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.