این چیپست با هسته اصلی خود که همان ARM Cortex-X1، شباهت بسیار زیادی به نسخه غیرپلاس اسنپدراگون ۸۸۸ دارد که دسامبر سال گذشته (آذر ۹۹) رونمایی شد. اصلیترین تفاوت آنها کلاک اسپید است که در نسخه پلاس به ۲٫۹۹۵ گیگاهرتز بوست شده است و این رقم کاملاً واقعی است.
نسل ششم پدازنده هوش مصنوعی Hexagon 780 کوالکام حالا میتواند ۳۲ TOPS در ثانیه انجام دهند که در مقایسه با ۲۶ TOPS که در نسخه استاندارد اسنپدارگون ۸۸۸ ثبت شده بود، یک بهبود چشمگیر به حساب میآید.
دیگر مشخصات اسنپدراگون ۸۸۸+ کاملاً شبیه به نسل قبل به نظر میرسد. پردازده گرافیکی Adreno 660، مودم Snapdragon X60 5G با سرعت دانلود ۷٫۵ گیگابیت بر ثانیه و FastConnect 6900 که جدیدترین استانداردهای وایفای را برای بالاترین سرعت دانلود، زمانیکه کاربر دسترسی به اینترنت همراه ندارد ارائه میکند، از نکات مشترک این دو پردازنده به حساب میآید.
شرکتهایی مانند ایسوس، موتورولا، شیائومی و ویوو تا این لحظه تأیید کردهاند که عزم خود را بر استفاده از چیپست جدید Snapdragon 888 Plus در محصولاتشان جزم کردهاند تا پرچمداران خود را با این تراشه راهی بازار کنند. با این حال، انتظار میرود که پردازنده جدید در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱ در گوشیهای هوشمند مورد استفاده قرار گیرد که البته فاصله چندانی با آن نداریم. اما باید دید که تفاوت عملکرد SD888+ با نسخه استاندارد آن تا چه اندازه است و آیا این بروزرسانی ارزش هزینه بیشتر برای سازندگان گوشی و مصرف کنندگان را خواهد داشت یا خیر.
سیدمحمد ناصر مبرقعی سرپرست بیمه ایران با تعدادی از بازنشستگان این شرکت دیدار و گفتگو…
دکتر علی جباری با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی به ریاست هیات مدیره و…
مرکز اطلاعرسانی و مسئولیتهای اجتماعی شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) درباره برکناری مدیرعامل هلدینگ صبا…
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: وضعیت بازار سکه و طلا به شدت…
دکتر سید محمدرضا میری لواسانی، ضمن تبریک هفدهمین سالروز تأسیس پتروشیمی پردیس، اعلام کرد :…
تور آموزشی و تفریحی پنج روزه شرکت بیمه سامان با حضور بیش از ۷۰۰ نفر…