Categories: راه و مسکن

اعتبارات ۹۷۰۰ میلیارد تومانی برای جبران مخاطرات سال گذشته

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از  ایلنا، علیرضا تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در برنامه روی خط خبر به تشریح اقدامات بنیاد مسکن در بازسازی مناطق سیل زده و زلزله زده پرداخت.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به این مطلب که سال ۹۸ سال پرمخاطره و پرحادثه‌ای بود، گفت: در ابتدای سال ۹۸ سیل در ۲۲ استان رخ داد و خسارات فراوانی به بار آورد. همچنین وقوع زلزله های متعدد در استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، سیل دی ماه ۹۸ در سیستان و بلوچستان از جمله حوادث سال ۹۸ بود که با ارزیابی میزان خسارات بازسازی های حوادث نامبرده، آغاز شد.

تابش ادامه داد: در مجموع برای مخاطرات سال گذشته درمجموع ۹۷۰۰ میلیاردتومان که ۷ هزارمیلیاردتومان آن تسهیلات  و ۲۷۰۰ میلیاردتومان آن بلاعوض بود، تصویب شد و در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفت.

وی افزود: اعتبار اختصاص یافته برای احداث و تعمیر ۱۹۰ هزارواحد آسیب دیده است که ۹۶ هزار واحد آن احداثی و ۹۴ هزار واحد آن تعمیری است.

تابش تاکید کرد: واحدهای آسیب دیده از سیل دیماه سیستان و بلوچستان و همچنین زلزله آذربایجان شرقی باید در مدت زمان یکساله به اتمام برسند.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی توضیح داد: عمده فعالیت بنیاد علاوه بر سیل ابتدای سال ۹۸ بدین نحو است که ۸۶ هزار واحد تعمیر و تحویل مردم شد. ۶۶ هزار واحد نیز احداثی است که ۶۵ هزار واحد احداثی به بانک معرفی و تمامی آنها عقد قرارداد شدند.

وی گفت: در خصوص بازسازی ۷۲ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل شده است.

تابش خاطرنشان کرد: از نظر اعتباری برای سیل ابتدای سال ۹۸، در مجموع ۴۹۰۰ میلیاردتومان اعتبار تسهیلاتی بانکی در اختیار بنیاد قرار داده شد که تمامی آن نیز توسط بانک، ابلاغ شد. همچنین، ۴۷۰۰ میلیاردتومان عقد قرارداد شد.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یادآور شد: مجموع پرداخت وام بلاعوض سیل سال ۹۸، ۴۷۰۰ میلیاردتومان است که پرداخت شد و کار بی سابقه ای به شمار می رود.

وی پرداخت ۴۷۰۰ میلیارد تومان بلاعوض را نتیجه همت و تلاش دستگاه های اجرایی همچون استانداری، وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور اقتصاد و دارایی برشمرد.

تابش تصریح کرد: مرکز ثقل و فعالیت عمده در استان های لرستان، گلستان و خوزستان بود که در این زمینه فعالیت های چشمگیری انجام شد.

وی پیشرفت فیزیکی واحدهای باقیمانده را ۸۰ درصد عنوان کرد و گفت: بحران کرونا روند کار را با تاخیر همراه کرده است که امیدواریم کار به زودی با رعایت پروتکل های بهداشتی آغاز شود.

فتحنایی

Recent Posts

آنچه در سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۳ گذشت…

حضور فعال شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان خراسان در نمایشگاه بین المللی فولاد کیش -…

10 ساعت ago

رشد ۴۳ درصدی تولید و فروش فولاد سنگان در سال جاری؛ عبور از چالش‌ها با راهکارهای استراتژیک

فولاد سنگان با افزایش ۴۳ درصدی تولید و فروش خود در هفت ماهه نخست سال…

10 ساعت ago

انتصاب مهندس بابک پورکیا به عنوان سرپرست جدید پتروشیمی شیراز

مهندس بابک پورکیا که پیش از این به عنوان مدیر مجتمع پتروشیمی شیراز فعالیت می‌نمودند،…

13 ساعت ago

خداحافظی مهندس حیدرنیا با پتروشیمی شیراز پس از سال‌ها خدمت

مهندس احمد رضا حیدرنیا، با قلبی مملو از سپاس و خاطرات خوش، پس از سال‌ها…

13 ساعت ago

اطلاعیه بانک مرکزی روند بازار را تغییر داد/رکوردشکنی ارز، طلا، سکه و حباب آن

نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران با تاکید بر اینکه ارز، اونس جهانی…

16 ساعت ago

وزارت نفت با آمادگی کامل به استقبال زمستان می رود

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از آمادگیِ کامل این شرکت و تیم وزارت نفت برای…

19 ساعت ago