×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۸ دی , ۱۴۰۳
اعطای اختیارات کامل به مدیران عامل زیرمجموعه سایپا/ آماده باش مدیران سایپا برای تولید ۶۵۰ هزار دستگاه خودرو در سال جاری/ مدیران سایپا از مدیریت کارخانه ای خارج شوند

به گزارش تجارت گردان به نقل از  سایپانیوز، محمدعلی تیموری در نشست با مدیران گروه خودروسازی سایپا از تک تک آنها خواست که در راستای تحقق ۸ فرمان ابلاغ شده از سوی رئیس جمهور، آماده شوند و برنامه ریزی مناسبی داشته باشند تا در سال جاری، تولید هدف گذاری شده، محقق شود.

او با بیان اینکه تا پایان سال جاری خودروسازان بایستی یک میلیون و ۶۵۰ هزار دستگاه خودرو تولید کنند و تحقق عدد کمتر قابل قبول نیست، گفت: ضرورت دارد مدیران گروه خودروسازی سایپا در تولید ۶۵۰ هزار دستگاه خودرو که سهم این مجموعه است به طور کامل مشارکت داشته باشند و برنامه ها به گونه ای تنظیم شود که رشد تولید بیشتر از هدف گذاری یاد شده باشد.

 مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که مدیران گروه باید به آن توجه کنند تولید اقتصادی است و همان گونه که اواخر سال گذشته عنوان شد تولید اقتصادی خودروهای کوییک و شاهین برای سال جاری دنبال خواهد شد؛  برای اینکه تولید اقتصادی محقق شود تمام شرکت های گروه باید بتوانند از مدیریت کارخانه ای خارج شوند و نقش مدیرعامل داشته باشند.

او با بیان اینکه برای اولین بار و با هدف چابک سازی گروه خودروسازی سایپا، تمام اختیارات به شرکت های گروه تفویض می شود، تصریح کرد: مجموعه هایی که در قالب هلدینگ هستند، باید به سمت شرکت داری حرکت کنند و دیگر وابسته به سایپا نباشند، استقلال در تصمیم گیری،  عمل و مباحث مالی باعث خواهد شد که گروه سریعتر به اهداف ترسیم شده و به خصوص ۸ فرمان ابلاغ شده از سوی رئیس جمهور برسد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: در سال جاری شرکت های گروه خودروسازی سایپا به دو روش مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت یک بخش مربوط به نظام طرح ریزی بودجه و دیگری نظام دانش بنیان شدن شرکت ها است.  

او با تاکید بر اینکه گروه باید به نظام بودجه ریزی تسلط داشته باشد و با تکیه به این مهم برنامه ریزی کند، گفت: اگر شرکت ها مدیریت مالی درست داشته باشند و اعتبارات مناسب از بانک ها دریافت کنند، می توان تولید بیش از ۶۵۰ هزار دستگاه خودرو در سال جاری را دنبال کرد.

تیموری با بیان اینکه ضرورت دارد، شرکت های گروه خودروسازی سایپا مشکلات و چالش های خود را با سهامداران حل و فصل کنند، افزود: مبحث دیگری که از شرکت های گروه می خواهیم دانش بنیان شدن  است، چرا که این موضوع معیار ارتقا است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه فرآیند دانش بنیان شدن یک تا سه سال زمان می برد و این امر هیچ ایرادی ندارد، تصریح کرد: هر شرکتی که در این مسیر گام بردارد رشد می کند و در درجه بندی مجموعه بسیار اهمیت دارد در این میان اگر شرکتی برنامه دانش بنیان نداشته باشد درجه اش قطعا تنزل خواهد یافت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.