سید محمد آقامیری گفت: افراد با خرید گوشت و جگر از قصابی و مراکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی نگرانی در خصوص مصرف نداشته باشند.
به گفته او، در کنار جاده گوشت های آویزان شده با عنوان ذبح دام روستایی فروخته می شود که به سبب فقدان نظارت سازمان دامپزشکی احتمال بیماری تب کریمه کنگو و سایر بیماری های ویروسی وجود دارد.
آقامیری گفت: بنابر آخرین آمار ۹ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند و خوشبختانه طی روزهای اخیر تعداد مبتلایان اضافه نشده است.
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: به افراد توصیه می شود که از مصرف گوشت و جگر خام و آبدار اجتناب کنند و در صورت کشتار در منازل گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنند.
آقامیری گفت:با توجه به آنکه رستوران و هتل ها تحت نظارت سازمان دامپزشکی هستند؛ مردم این اطمینان را داشته باشند که در این مکان ها به این بیماری و سایر بیماری های ویروسی مشترک دام و انسان مبتلا نمی شوند.
تب کریمه کنگو برای اولین بار در شبه جزیره کنگو در سال ۱۹۹۴ کشف شد که به سبب عدم علایم بالینی دام قابل انتقال از دام به دام دیگر یا انسان است که در صورت رعایت شیوه های نامه بهداشتی و خرید گوشت از مراکز مجاز افراد نگرانی در خصوص مصرف به سبب نظارت دامپزشکی قبل، حین و بعد از کشتار نداشته باشند.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
مدافع تیم فوتبال سپاهان اعلام کرد فصل آینده در این تیم حضور نخواهد داشت.
تیم ملی فوتبال انگلیس در دیدار برابر دانمارک با تساوی یک بر یک متوقف شد…
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: در سال ۱۴۰۲ علیرغم کمبود انرژی، تسریع در اجرای طرحهای…
در ایام دهه امامت و ولایت و با حضور محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری، دستیار…
عضو هیات مدیره شرکت ملی پست در جلسه شورای اداری پست خراسان شمالی گفت: خدمات…
بزرگترین بانک روسیه و اروپای شرقی و سومین بانک بزرگ اروپا در رأس هیأتی با…