×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۸ اسفند , ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت تولید اسلب با ضخامت ۲۵۰ میلی‌متر در فولاد مبارکه

درحالی‌که پیش از این، فقط ماشین ریخته‌گری شماره ۵ این شرکت قادر به تولید اسلب با این ضخامت بود و علی‌رغم اینکه تولید اسلب با ضخامت ۲۵۰ میلی‌متر در مشخصات فنی ماشین ۲ ریخته‌گری پیش‌بینی نشده بود، با تلاش‌های فنی و مهندسی متخصصان واحد ریخته‌گری مداوم، این امکان فراهم شد. این دستاورد نه‌تنها ظرفیت تولید این محصول را افزایش داده، بلکه انعطاف‌پذیری خطوط تولید را نیز بهبود بخشیده است.

کامران مرادی، مدیر ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه، در این باره گفت: نزدیک بودن ماشین ۲ ریخته‌گری به واحد دگازینگ، مزیت قابل‌توجهی است که امکان تولید محصولات ویژه با ضخامت ۲۵۰ میلی‌متر را فراهم می‌کند. این امر باعث کاهش جابه‌جایی پاتیل مذاب در سایت شده و به روانی فرایند تولید در واحد فولادسازی کمک شایانی می‌کند.

این امر در راستای پاسخ‌گویی به نیازهای روزافزون بازارهای داخلی و بین‌المللی صورت پذیرفته است. فولاد مبارکه با بهره‌گیری از نیروی انسانی متخصص و دلسوز، همچنان به‌عنوان پیشرو در صنعت فولاد ایران و منطقه شناخته می‌شود.

منبع خبر : تجارت گردان

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...