×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
درآمد پتروشیمی بوعلی سینا به حدود ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار رسید

 به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی بوعلی سینا ؛ بررسی گزارش ۴ ساله شرکت پتروشیمی‌بوعلی سینا حکایت از  رشد چشمگیر عملکرد این شرکت در حوزه های تولید، فروش، درآمد و سودآوری دارد.

بر پایه داده‌های گردآوری شده از عملکرد شرکت در پایان بازه ۴ ساله؛ حجم‌تولید محصولات این مجتمع پتروپالایشگاهی از   یک‌میلیون و ۲۹۰ هزار تن در سال ۱۳۹۷  که معادل ۷۹ درصد ظرفیت اسمی بوده به بیش از ۲ میلیون تن  به معنای تولید با ۱۱۸ درصد ظرفیت اسمی در سال ۱۴۰۱ رسیده است.

همچنین داده پردازی این گزارش نمایانگر تحول قابل توجه در حوزه فروش محصولات طی ۴ سال گذشته مجتمع پتروشیمی‌ بوعلی سینا بوده و حجم فروش محصولات این شرکت از یک‌میلیون و ۱۲۸ هزار تن سال ۱۳۹۷ که معادل ۷۷ درصد ظرفیت نامی مجتمع بوده به  ۲ میلیون و ۵۳ هزارتن جهش یافته که به معنای یک رکورد بی نظیر و فروش با ۱۱۸ درصد ظرفیت مجتمع است.

این داده‌ها نشان می‌دهد عملکرد مجتمع طی ۱۸ سال فعالیت مستمر شرکت بی مانند بوده و حتی در میان شرکت‌های پتروشیمی کشور نیز بسیار بالاتر از متوسط شاخص عملکردی بوده است.

بی‌شک افزایش چشمگیر و عملکرد بی‌نظیر تولید و فروش محصولات شرکت پتروشیمی بوعلی سینا علیرغم وجود تحریم‌ها و دسترسی سخت به خوراک،  توانسته درآمد و سود شرکت را نیز با جهش قابل توجهی مواجه کند و با ورود ارز به کشور، در اقتصاد کشور نقش به سزایی ایفا کند.

در همین راستا؛ داده‌های منتشر شده عملکرد ۴ ساله شرکت پتروشیمی بوعلی سینا گویاست که درآمد شرکت از ۴ همت سال ۱۳۹۷ به ۴۸ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته و سود خالص شرکت از ۲۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۷ به بیش از ۸۱۰۰ همت در سال ۱۴۰۱ رسیده است.

درآمد و سود سالانه شرکت بر پایه دلار نیز طی بازه ۴ ساله توانسته رشد قابل توجه خود را  به رخ بکشد و درآمد «بوعلی» از ۶۹۶ میلیون دلار در سال ۱۳۹۷ به بیش از ۱ میلیارد و ۷۹۶ میلیون دلار در سال ۱۴۰۱ رسیده است؛ همچنین سود خالص شرکت نیز طی این بازه زمانی طلایی از  ۳۸ میلیون دلار در سال ۱۳۹۷ به ۳۰۰ میلیون دلار در سال ۱۴۰۱ رسیده است.

درحالی این عملکرد شرکت پتروشیمی بوعلی سینا طی بازه ۴ ساله محقق شده است که پیش از این امید عازمیان رئیس مجتمع این شرکت اعلام کرده بود بیش از ۷۰ درصد خوراک مورد نیاز از منابع غیر از تامین کننده اصلی و با انتقال از طریق کشتی تامین شده است.

همچنین مدیر مجتمع پتروشیمی‌ بوعلی سینا تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر را سیاست اصلی شرکت طی سالیان گذشته بر شمرده بود و از «تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر» سخن گفته بود.

 در جلسه بررسی عملکرد شرکت پتروشیمی بوعلی سینا، حسن نشان زاده مقدم  معاون برنامه ریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس نیز با اشاره به عملکرد «بوعلی» طی سالیان گذشته، پتروشیمی‌ بوعلی سینا را سرآمد شرکت‌های هلدینگ خلیج فارس نامیده بود و با اشاره به عملکرد شرکت عنوان داشته است: «آنچه که در بوعلی‌سینا محقق شده است حاصل یک تیم منضبط و قوی مدیریتی بوده  وباید از عملکرد شرکت پتروشیمی بوعلی سینا به عنوان یک شاخص برای دیگر شرکت‌ها یاد کرد.»

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.