به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از ایسنا، طی هفته گذشته قیمت گوشت مرغ افزایش یافت و به حدود ۱۷ هزار تومان در بازار رسید، این در حالی است که مهدی یوسفخانی رئیس اتحادیه فروش پرنده و ماهی اعلام کرد که مرغداران مقصر گرانی گوشت مرغ هستند چرا که هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری را که باید ۸۵۰۰ تومان بفروشند تا بیش از کیلویی ۱۱ هزار تومان عرضه میکنند که با این نرخها قیمت منطقی برای هر کیلوگرم گوشت مرغ حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان است نه ۱۳ هزار تومان تنظیم بازار.
بهمن محمدیاری، مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونیهای کشاورزی مرغداران گوشتی ایران در این باره به ایسنا گفت: مرغداران قیمت مرغ زنده را تا ۱۱ هزار تومان افزایش ندادند اما بالاتر از نرخ مصوب میفروشند که علت آن گرمای هواست که وزن گیری مرغ را با مشکل مواجه میکند و از سوی دیگر باعث افزایش تلفات و مصرف خوراک مرغ میشود.
وی افزود: قطعا فروش مرغ زنده یا گوشت مرغ بالاتر از نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار خلاف قانون است و آن را رد میکنیم و مرغداران باید آن را رعایت کنند.
محمدیاری گفت: در این راستا با برنامهریزیهای صورت گرفته از سوی وزارت جهاد کشاورزی و اتحادیه مرغداران درصدد افزایش ۲۰ تا ۲۵ میلیون قطعهای جوجهریزی هستیم تا با افزایش تولید و عرضه بتوانیم قیمتها را تعدیل کنیم چرا که باید در شرایط فعلی جنگ اقتصادی کنار مردم باشیم.
مدیرعامل جوان، توانمند و متخصص شرکت پتروشیمی هنگام که طی ۱۵ ماه حضور خود، این…
در نشست مشترک مدیرعامل چادرملو و نماینده اردکان، مسائل مختلفی پیرامون فعالیتهای چادرملو و نقش…
دکتر آقاجانلو معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس هیات عامل ایمیدرو روز چهارشنبه…
مقامات قضایی استان کرمان صبح امروز از شرکت حدید پویا توسن سمنگان بازدید کردند و…
شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در حالی ۱۴ سالگی خود را پشت سر میگذارد…
پروژه ی ساخت، تجهیز و تکمیل سه بخش مهم بیمارستان ۲۲ بهمن شهر خواف به…