به گزارش تجارت گردان به نقل از بانک صنعت و معدن، عسکری ضمن بیان مطلب فوق افزود: میزان گشایش اعتبارات اسنادی ریالی توسط این بانک در ۷ ماهه نخست سال ۹۹ به بیش از ۳۱ هزار میلیارد ریال رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از رشد ۱۵۲ درصدی برخوردار است.
عضو هیأت مدیره این بانک اظهار داشت: میزان گشایش اعتبارات اسنادی ریالی در پایان ۱۲ ماهه سال ۹۸ نیز بیش از ۲۷ هزار میلیارد ریال بوده است که نسبت به سال پیش از آن ۶۷ درصد رشد داشته است.
قائم مقام مدیرعامل بانک صنعت و معدن اظهار داشت: با وجود شرایط و اثراتی که شیوع ویروس کرونا بر میزان درآمدها و وضعیت سپرده های بانکی کشور داشته است، شاهد آن هستیم که در ۷ ماهه ابتدایی امسال مانده سپرده های چهارگانه در این بانک ۶۹ درصد افزایش یافته است.
عسکری تصریح کرد: ضرورت دارد، شعب به عنوان واحدهای استراتژیک که بیشترین سطح تماس و ارتباط را با مشتریان دارند، از قابلیتها و توانمندیهای خود و محدودیتهای موجود درشبکه بانکی مطلع شده و با طبقه بندی مشتریان به منظور ارائه خدمات متناسب با ویژگیهای هر طبقه از مشتریان بانک در راستای تجهیز منابع پایدار گام بردارند.
وی ابراز امیدواری کرد تا در آینده نزدیک با استقرار کامل بانکداری شرکتی و تعامل بیشتر و سازنده تر با مشتریان بزرگ این بانک، روند جذب سپرده های این دسته از سپرده گذاران در ازای دریافت خدمات مطلوب تر افزایش چشمگیری داشته باشد.