×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
افزایش ۷۰ درصدی تولید محصولات در واحد استراتژیک RH-Top فولاد مبارکه

به گزارش تجارت گردان ، مسیب فتاح‌المنان مدیر متالورژی ثانویه ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین درباره رکوردهای پی‌درپی این واحد در سال ۹۹ اظهار کرد: آخرین رکورد این واحد مربوط به شهریورماه سال قبل با تولید ۶۳۷ هزار تن تختال در ماه بوده است. این میزان در اسفندماه به ۶۶۰ هزار تن (رشد ۲۳ هزار تنی نسبت به شهریورماه) افزایش یافت که رکورد جدیدی محسوب می‌شود.

وی افزود: این افزایش تولید در حالی است که شهریورماه ۳۱ روز و اسفندماه ۳۰ روز است. بنابراین در این مدت معادل یک روز کاری بیشتر تولید کردیم. به بیان دیگر طی ۳۰ روز به اندازه ۳۲ روز تختال تولید شد. در کنار این افزایش تولید تختال رکوردهای روزانه هم وجود داشته است، برای مثال طی دو روز پیاپی به ترتیب ۱۳۸ و ۱۴۰ ذوب  (17 و ۱۸ اسفندماه) به ثبت رسید.

مدیر متالورژی ثانویه ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه گفت: به علاوه، در قسمت متالورژی ثانویه واحدی به نام «RH-top» وجود دارد که محصولات استراتژیک برای صنایع استراتژیک نظیر صنعت نفت و گاز تولید می‌کند. برای مثال تولید محصولات کم‌کربن به‌منظور استفاده در صنایع خودروسازی و محصولات هیدروژن پایین برای استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بر عهده این واحد است.

فتاح‌المنان افزود: در سال ۹۹ این واحد نیز شاهد یک جهش تولید بود که با توجه به شرایط تحریمی قابل‌توجه است. سطح تولیدات این واحد در سال۹۸ نزدیک به ۵۳۰ هزار تن بود که این مقدار تا پایان سال ۹۹ به بیش از ۹۰۰ هزار تن افزایش یافت. همچنین در سال قبل فارغ از این افزایش تقریبا دو برابری در تولید سالانه، رکوردهای دیگری نیز به صورت ماهیانه به ثبت رسید. برای مثال در اسفندماه رکورد تولید ذوب‌های خاص در واحد RH به ۸۰ هزار تن رسید که ۲ هزار تن بیش از رکورد قبلی است.

وی خاطرنشان کرد: رکوردهای سال قبل با شرایطی به دست آمد که هیچ تجهیز جدید یا توسعه‌ای در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه نداشتیم و تنها به واسطه افزایش بهره‌وری و راندمان کاری به رکوردهای فوق دست یافتیم. از اواخر سال ۹۸ بالغ بر ۳۰ پروژه بهبود فرایند انجام شد که همه در دست‌یابی به رکوردهای فوق مؤثر بوده است.

مدیر متالورژی ثانویه ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه گفت: در سال ۹۹ شرکت فولاد مبارکه و در رأس آن مدیر عامل این شرکت تحت تحریم قرار گرفت و به همین دلیل تأمین متریال از خارج با مشکلات زیادی همراه بود. بنابراین قطعات موردنیاز بومی‌سازی شد؛ اما از آنجا که تأمین‌کنندگان داخلی از تجربه کافی برخوردار نبودند، عمر قطعات بومی‌سازی‌شده در ابتدا کوتاه بود، ولی در اواسط سال ۹۹ با افزایش عمر این قطعات، علاوه‌بر افزایش راندمان فرایندها، تأمین‌کنندگان داخلی نیز تقویت شده به سطح کیفی قابل رقابت با کشورهای تأمین کننده خارجی رسیدند.

وی درباره تأثیر کرونا بر تولید این بخش نیز اظهار کرد: علاوه بر مسائل فوق، در سال قبل با بیماری کرونا مواجه شدیم که مشکل جدیدی بود و نگران بودیم با تأثیر بر نیروی انسانی، سطح تولید را تحت تأثیر قرار دهد و حتی باعث توقف تولید شود؛ اما با سیاست‌های کلان و خوبی که در سطح مدیریت عالی سازمان برنامه‌ریزی و اجرا شد و همچنین پشتیبانی خوبی که برای تأمین ماسک و متریال بهداشتی و پروتکل‌های ابلاغی به پرسنل انجام گرفت، با کمترین مشکل به این اهداف دست یافتیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.