به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مسعود منصور در بیست و نهمین جلسه شورای مدیران از انجام مانور حفاظتی در سه استان شمالی کشور خبر داد و افزود: جلسات توجیهی هر چند وقت یک بار بین جنگلداران و ناظرین حفاظتی باید برگزار شود.
وی با بیان اینکه از نقد و انتقادات منطقی استقبال میکنیم زیرا معتقدیم انتقادات سازنده موجب ارتقا و رشد منابعطبیعی خواهد شد به برخی از هجمههای غیر مستدل رسانهای اشاره کرد که کارکردهای منابعطبیعی را با ابهامات مواجه میکند و جا دارد کارشناسان و مسئولان بخشهای فنی برای روشنگری و توضیحات تکمیلی شفافسازی کنند.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور حضور کارشناسان بخشهای مختلف در عرصههای منابعطبیعی را امری لازم و ضروری دانست و تصریح کرد: حضور کارشناسان فنی در عرصهها میتواند امر حفاظت در منابع طبیعی را تحکم ببخشد.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات قابل توجهی در عرصههای منابع طبیعی سراسر کشور انجام میشود و این اقدامات باید از طریق روابط عمومی و دفتر ترویج و آموزش به اطلاع افکار عمومی رسانده شود.
منصور همچنین مستندسازی و حضور مدیران و کارشناسان منابعطبیعی در عرصه رسانههای گروهی را با محوریت حفاظت و تشدید اقدامات حفاظتی مؤثر قلمداد کرد و یادآور شد: باید اقدامات فنی و پرورشی و بهداشتی که منجر به تابآوری اکوسیستم میشود برای اذهان عمومی تشریح شود.
وی با اشاره به اینکه در امر حفاظت از جنگلها و مراتع منابعطبیعی با کسی تعارف ندارد و با اقدامات حفاظتی فضا برای قاچاقچیان چوب و چنگ اندازان نا امن خواهد شد گفت: تمامی جادههای غیر ضروری که به جنگل منتهی میشود در اسرع وقت شناسایی و نسبت به انسداد کامل آن اقدام لازم صورت میگیرد.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در ادامه نشست شورای مدیران از نشست این سازمان با سازمان امور اداری و استخدامی کشور سخن به میان آورد و افزود: تا پایان سال جاری مجوز استخدام ۱۰۰۰ نفر نیرو برای منابع طبیعی اخذ شده که این افراد با توجه به رشتههای مورد نیاز سازمان جنگلها از طریق آزمون استخدامی وارد منابعطبیعی میشوند.
وی در ادامه به تأسیس مرکز بینالمللی مدیریت جامع حوزه آبخیز و منابع زیستی در ایران اشاره کرد و از معاونت آبخیزداری سازمان خواست هر چه سریعتر مکان تأسیس این مرکز را مشخص تا اقدامات آن اجرایی شود.
https://tejaratgardan.ir/?p=80765