امیدواریم با پشتیبانی فولاد مبارکه پروژه انتقال آب دریا به زودی به بهره‌برداری برسد/ تشکر از مدیرعامل فولاد که نشان داد پای عمل به وعده‌هایش ایستاده است
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

  

مهدی جمالی نژاد، استاندار اصفهان در بازدید از خط انتقال آب دریا به استان اصفهان:
🔹تشکر می‌کنم از آقای زرندی که به قول‌هایی که در مراسم معارفه داده‌بودند عمل کردند و در اولین روز کاری بعد از معارفه خود با کادر فنی و بازیکنان تیم محبوب سپاهان دیدار داشتند چرا که سپاهان محبوب دل همه اصفهانی‌هاست، همچنین در دومین بازدید به پروژه انتقال آب دریای عمان سرزدند. شرایط آبی اصفهان به شدت بحرانی است و با کمبود بارندگی و آب مواجه هستیم. در حال حاضر، سد زاینده‌رود تنها ۱۴۲ میلیون مترمکعب آب دارد که در ۵۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده است.
🔹آب شرب سال گذشته با دشواری به مناطق مختلف اصفهان رسید و امسال نیز نیاز به توجه ویژه‌ای دارد. چند پروژه آبی برای تامین آب استان برنامه‌ریزی شده است، پروژه آب دریا به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی مطرح شده است که امیدواریم با پشتیبانی فولاد مبارکه به زودی به بهره‌برداری برسد؛ همچنین دغدغه‌های کشاورزان مناطق غرب و جنوب استان نیز مورد توجه قرار گرفته است و امیدواریم با همدلی و همکاری همه افراد خواسته‌های مردم اصفهان محقق شود.

   

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.