×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۳
انحصاری در تامین نهاده‌های کشاورزی وجود ندارد

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از  وزارت جهاد کشاورزی، عباس کشاورز در جلسه خوداتکایی در تولید نهاده‌های کشاورزی با همکاری معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری که در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: از تولید داخلی نهاده‌های کشاورزی شامل کود، بذر و آفت کش‌ها حمایت کرده و زمینه‌های تولید این موارد را برای بخش خصوصی فراهم کرده‌ایم.

وی تأکید کرد: ما هیچ انحصاری در حوزه تأمین نهاده‌های کشاورزی نداریم و در تولید برخی از واکسن‌های طیور، مکمل‌ها، آبزیان و آفت کش‌ها باید از توان شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان برای تولید داخل این محصولات بهره گیریم.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با قیمت کود، تصریح کرد: ما تنها در حد کود‌هایی که دولت برای آن‌ها یارانه در نظر گرفته، مداخله کرده و در این زمینه می‌توانیم به انجمن‌ها کمک کنیم؛ اما باقی کود‌ها را نمی‌توانیم از تولیدکنندگان خریداری نماییم.

کشاورز ادامه داد: ما یک مؤسسه مرجع در زمینه خاک و حاصلخیزی آن داریم و تنها این مؤسسه در رابطه با نیاز کود کشور اجازه اظهار نظر دارد.

وی در رابطه با واکسن‌های انسانی تولید شده توسط مؤسسه رازی عنوان کرد: این واکسن‌ها به سفارش وزارت بهداشت است و در این رابطه معاونت امور دام، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رئیس مؤسسه رازی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور تصمیم گیری می‌کنند.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به تولید واکسن‌های طیور گفت: در رابطه با واکسن‌های طیور، مکمل‌های آبزیان و آفت کش‌ها باید اولویت بندی کنیم و این کار باید در اسرع وقت انجام شود.

کشاورز با اشاره به برخی از مشکلات تولید «مرغ لاین» خاطرنشان کرد: ما نیاز داریم در زمینه «مرغ لاینی» که ۸۰ درصد از گوشت ما را تأمین می‌کرد در جلسات دیگری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تبادل نظر کنیم.

وی افزود: اگر به تولید مکمل‌ها آسیب وارد شود، تولید مرغ کشور کاهش می‌یابد که این مساله با غذای مردم سر و کار دارد.

در ادامه این مراسم، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز اظهار کرد: در حوزه تولید واکسن‌های انسانی پیشرفت خوبی داشته‌ایم، اما در تولید واکسن‌های دامی باید توجه بیشتری صورت بگیرد.

وی افزود: در حال حاضر قرارداد تولید ۱۸ واکسن را با بخش خصوصی داریم و ظرفیت‌های لازم برای استفاده از شرکت‌های دانش بنیان در این حوزه فراهم شده است.

در پایان این نشست مقرر شد، کمیته‌های کارشناسی برای رفع موانع تولید نهاده‌های کشاورزی و حمایت از تولید داخل تشکیل شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.