×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۳
ایجاد تنش در خطوط فاضلاب اهواز به واسطه نبود شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی

تجارت گردان | ایجاد تنش در خطوط فاضلاب اهواز به واسطه نبود شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، حمیدرضا کشفی با اشاره به عدم توجه شهرداران به اینکه شبکه‌های فاضلاب شهری محل دفع آب‌های سطحی نیست، گفت: عدم اجرای شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی در اکثر نقاط شهر اهواز توسط شهرداری باعث شده تا تمامی مصالح، گل و لای و رسوبات ناشی از طوفان‌ها، بخشی از زباله‌های شهری در اثر رواناب‌ها و بارندگی به شبکه موجود وارد شود و این امر باعث ناکارآمدی شبکه شده و هزینه‌های هنگفت نگهداری، بهره‌برداری و بازسازی شبکه را به دنبال داشته است.

معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب کشور تاکید کرد: همچنین اتصال‌های غیراصولی بین کانال‌های آب سطحی و شبکه جمع‌آوری فاضلاب در برخی از نقاط شهر توسط سایر سازمان‌ها مشکلات پس‌زدگی فاضلاب را دو چندان کرده است.

وی با اشاره به اینکه در آذرماه امسال برخی از شهر‌ها همانند اهواز شاهد وقوع بارندگی بین ۴۰ تا ۹۰ میلیمتر در عرض چند ساعت بوده‌اند، گفت: متاسفانه درب منهول‌های کوچه و خیابان‌ها در هنگام بارندگی توسط عوامل شهرداری باز می‌شوند و آب‌های سطحی ناشی از جریان‌های سیلابی با میزان بالای گل و لای به شبکه فاضلاب وارد می‌گردد.

کشفی با تاکید بر اینکه ورود آب باران با گل و لای زیاد باعث رسوب و گرفتگی شبکه فاضلاب شده است، گفت: این گل و لای پس از ورود به تصفیه‌خانه‌های فاضلاب کل سیستم بیولوژیک تصفیه‌خانه‌های فاضلاب را مختل کرده و انباشت حجم زیادی از گل و لای در واحد‌های تصفیه‌خانه، آسیب‌های جدی به بخش تجهیزات و سازه وارد می‌کند.

معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: بدین منظور شبکه‌های فاضلاب نیاز به شست‌وشوی ضروری داشته، اما با توجه به هزینه بالای انجام این کار و مشکلات تامین مالی شرکت‌ها، انجام این روند با کندی مواجه شده است.

کشفی اضافه کرد: بر اساس برآورد صورت گرفته بارش‌های شدید آذرماه امسال و مسائل پیش آمده در این بخش بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال به تاسیسات فاضلاب اهواز و دو هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال به تاسیسات فاضلاب آبفای خوزستان در شهر‌های آبادان، خرمشهر، شادگان، دشت آزادگان، ماهشهر و بندر امام خمینی (ره) خسارت وارد کرده است.

وی با اشاره به بسیج امکانات صنعت آب و فاضلاب برای کمک به تخلیه آب‌های سطحی از سطح شهر اهواز و دیگر مناطق استان خوزستان، گفت: تاکنون از سوی شرکت‌های آبفای معین از جمله تهران تجهیزات و ماشین‌آلاتی از قبیل: ۱۴ دستگاه پمپ خودمکش و کف‌کش، دو دستگاه جنتکس، هفت دستگاه واترجت، یک دستگاه جرثقیل و ۱۴ دستگاه تانکر سیار برای رفع مشکل پیش آمده راهی این استان شده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.