×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
ایجاد ظرفیت های جدید برای تولید بیش از ده هزار تن میگو

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، غلامحسین مظفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به همراه حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی در بازدید از سایت تولید و مرکز تکثیر میگو شرکت جنوب تدارک کیش در جریان فعالیت ۶۴۲ استخر در زمینی به مساحت ۲هزار هکتار در بندر چارک و ایجاد زیر ساخت های مورد نیاز  به منظور تکمیل زنجیره تولید “لارو تا فرآوری و بسته بندی” محصولات توسط ۱۵۰۰ نفر نیروی انسانی شاغل در تمام زنجیره این مجموعه قرار گرفتند.

مظفری سایت پرورش میگو شرکت جنوب تدارک کیش به عنوان سایت مجهز به ایستگاه پمپاژ مرکزی و بهره گیری از امکانات و زیرساخت های علمی و تخصصی در این سایت را مثبت ارزیابی کرد و گفت: فراهم شدن امکانات و زیرساخت های علمی و تخصصی پروژه “پرورش میگو” در هر ثانیه، قابلیت انتقال ۳۳هزار لیتر آب را از دریا به کانال آبرسان اصلی دارد.

غلامحسین مظفری در رابطه با شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان”جهش تولید” نام گذاری شده است بیان داشت: در آینده نزدیک با اتمام طرح توسعه این پروژه، ضمن تامین بخش زیادی از نیازهای کشور موجب رونق تولید در این منطقه خواهد شد.  

وی اظهار داشت: با حمایت سازمان منطقه آزاد کیش؛ اجرای این طرح عملیاتی و کاربردی با استفاده از روش های نوین، توانمندی و دانش نیروهای جوان و مختصص نشان دهنده ظرفیت های بسیار بالای سواحل کشور برای جهش تولید و اشتغالزایی است.

ابراهیم خسروانی مدیرعامل شرکت جنوب تدارک کیش در این بازدید با اشاره به ایستگاه پمپاژ که دارای ۳۲ شمع بتنی به قطر ۱٫۲ و عمق ۳۴ متر با به کار گیری ۸ عدد ترانس ۱۰۰۰ مگاوات برای تامین برق مورد نیاز بخشی از سایت افزود: با هدف احداث سازه ایستگاه پمپاژ و تاسیسات مجاور آن، بیش از ۲۰هزار متر مکعب عملیات بتن ریزی انجام شده است.

خسروانی کارخانه خوراک آبزیان و کارخانه فرآوری و بسته بندی پروژه “پرورش میگو و آبزیان دریایی” و مرکز تکثیر”لارو میگو و ماهی” را در زمینی به مساحت ۲هزار هکتار عنوان کرد و اظهار داشت: با پیش بینی سرمایه ای بالغ بر ۱ هزار میلیارد تومان بخش های مختلف این پروژه تکمیل و اجرایی خواهد شد.

وی گفت: تولید میگو در بازه زمانی ۱۰۰ تا ۱۲۰ روز با توجه به وزن متغیر محصول برداشت می شود.

شایان ذکر است به منظور تامین لارو سالم، مرکز تکثیر لارو میگو با ظرفیت ۲میلیارد و ۴۰۰هزار بچه میگو در زمینی به مساحت ۲۷ هکتار، شامل ۱۶ سوله با مساحت ۲۴ هزار مترمربع اجرا و ۹۵۰۰ مترمربع ساختمان های اداری، کارگری و فضای سبز به مساحت ۹ هکتار در حال احداث است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.