به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت اعتبارسنجی ایران، دکتر جعفرحسینی در این نشست که دکتر غلامرضا عباسی سرپرست مرکز بازرسی، پاسخگویی به شکایات و هماهنگی هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز حضور داشت، گفت: با استفاده از ظرفیتهای شرکت اعتبارسنجی ایران میشود فضایی را ایجاد کرد که هر آدمی به لحاظ اقتصادی و اجتماعی اجازه هر نوع رفتاری را به خود ندهد.
وی با اشاره به مزایا و کاربردهای اعتبارسنجی اظهارداشت: اعتبارسنجی می تواند با شناسایی و پیش بینی رفتارهای نادرست اقتصادی هزینه افراد را بالا ببرد. بر این اساس لازم است تا افرادی که دارای رتبه اعتباری بالا هستند با اتخاذ راهکارهایی تشویق شوند و سایر اشخاص که نسبت به ایفای تعهدات خود الزامی را رعایت نمیکنند نیز تنبیه گردند.
بازرسکل امور بانکها و بیمه سازمان بازرسی کل کشور افزود: نیاز است تا با استفاده از امکان اعتبارسنجی، مسیر انجام معاملات و تعهدات را راحت کنیم تا همه برای دست یافتن به یک رتبه اعتباری بالا تلاش کنند برای اینکه سیستم هزینه های کمتری را به آنها وارد نماید.
وی ضمن تاکید بر توانایی اعتبارسنجی برای رفع مشکلات مربوط به حوزه تعهدات مالی، بیان داشت: بعضیها چک برگشتی دارند و تصور میکنند پس از رفع سوء اثر باید همه چیز به حالت اول برگردد و تمام سرویسها برای آن فعال و قابل ارائه باشد، در صورتی که باید این رفتار در تاریخچه عملکرد مالی آن فرد ضبط شود و در میزان اعتبار آن تاثیرگذار باشد.
حسینی تصریح کرد: مجموعه اعتبارسنجی سبب می شود که چنانچه فرد تعهدی را ایجاد میکند، به دنبال انجام آن باشد و این امر میتواند در کاهش میزان بدعهدی در جامعه تاثیرگذار باشد.
وی با اشاره به اهمیت اعتبارسنجی در دنیا، اظهارداشت: شرکت اعتبارسنجی ایران با تحلیل اطلاعات و عملکرد اقتصادی افراد، وضعیت مالی آنها را شفاف مینماید و باید به جایگاه اصلی اقتصادی و اجتماعی خود در جامعه دست پیدا کند.
بازرسکل امور بانکها و بیمه سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: سازمانها و نهادها باید به صورت یکپارچه برای ارسال اطلاعات و تامین دادههای مورد نیاز این شرکت کمک کنند، زیرا عدم وجود اطلاعات کافی و درست موجب کاهش دقت مدل و انحراف ارزیابیها خواهد شد.
وی ادامه داد: ما در سازمان بازرسی کل کشور از اعتبارسنجی به عنوان یک حرکت ملی حمایت میکنیم تا این تحلیلها برای تمامی بازیگران اقتصادی مورد استفاده قرارگیرد.
جعفر حسینی تاکید کرد: قدم برداشتن در مسیر اعتبارسنجی با ایجاد الزام برای ایفای تعهدات در جامعه علاوه بر رفتارسازی اقتصادی به خودتنظیمگری اجتماعی نیز کمک می نماید.
وی افزود: رتبه اعتباری باید معرف و حاوی تمامی عملکرد ما در گذشته باشد و با در نظر گرفتن تمامی رفتار مالی و تعهداتی ما بتواند پیش بینی کند که فرد در آینده نیز چه رفتاری را از خود بروز میدهد.
بازرسکل امور بانکها و بیمه سازمان بازرسی کل کشور اذعان داشت: این فضا بسیار برای ما حیاتی است و علاوه بر جلوگیری از ایجاد مطالبات، با سنجش میزان ریسک تعهدات می تواند در وصول مطالبات شبکه اقتصاد اعتباری کشور نیز تاثیر گذار باشد.
جعفر حسینی ضمن تاکید بر سیاست های کلی نظام در خصوص جوان سازی جمعیت نیز بیان داشت: همانطور که در پرداخت تسهیلات خرد شاهد حرکت بانکها از وثیقه محوری به سمت اعتبارمحوری هستیم، با استفاده از خدمات شرکت اعتبارسنجی ایران و راحتتر کردن روال دریافت وامهای ازدواج و فرزند آوری میتوانیم شیرینی دریافت این تسهیلات را برای مردم دوچندان کنیم.
https://tejaratgardan.ir/?p=322186