×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان، سید حمید حسینی، دبیر کل اتاق بازرگانی ایران و عراق در مراسم رونمایی از نرم افزار مسافر اظهار کرد: ۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد گردش مالی توریسم در کل جهان است و هم اکنون ۱۴ درصد اقتصاد جهانی و ۱۰ درصد اشتعال جهانی به توریسم است.

او تاکید کرد: ایران در سطح آسیا بهترین مسیر ترانزیت است، اما استفاده کافی از آن صورت نمی‌گیرد.

این مقام مسئول گفت: بازار عراق هدف خوبی برای ایران است که در صورت سهل انگاری آن را از دست خواهیم داد.

او بیان کرد: در خدمات مستقیم به مصرف کننده کار‌های خوبی انجام دادیم. اگر سازمان‌های دولتی از سیستم‌های بسته خارج شوند قطعا می‌توان موفقیت‌های خوبی در زمینه تجارت اپلیکیشن و استارتاپ‌ها در کشور‌های همسایه رقم زد.

دبیر مشترک اتاق ایران و عراق گفت: ۲۰ میلیون نفر کابر در شبکه فضای مجازی دارد و ۴۵ درصد زیر ۲۵ و ۶۵ درصد زیر ۳۰ سال است. به نظر می‌رسد عراق سال آینده رشد جمعیت خوبی داشته باشد. عراق کشوری است که داراست، اما به خدمات نیز نیازمند است.

او بیان کرد: در بازار بسیاری از کشور تجارت اقلامی نظیر خاویار و زعفران ثمر بخش است، ولی کشوری مثل عراق نیازمند تمام کالا‌های تولیدی کشور ماست.

این مقام مسئول بیان کرد: نزدیکی بیش از حد مردمان ایران به کشور عراق می‌تواند راهی مناسب برای گسترش فعالیت‌های اقتصادی باشد.

حسینی به تشنجات سال گذشتا ارزی و بخشنامه‌ای دولت اشاره کرد و گفت: با نوسانات ارزی جایگاه برخی از کالا‌ها در بازار عراق متزلزل شد و ما با تلاش‌های بسیار زیادی مجدد اقلامی نظیر رب گوجه فرنگی و لبنیات ایرانی را به بازار عراق بازگرداندیدم.

حسینی اظهار کرد: حضور هر چه بیشتر نرم افزاری در کشور مانند عراق بشدت به صرف ما است. اگر توانستیم راه حلی برای فروش نرم افزاری پیدا کنیم موفق‌تر از فروش فیزیکی است.

او بیان کرد: صادرات غیرنفتی و خدمات فنی و مهندسی فرصت بسیار بی نظیری است. بطور مثال عراقی‌ها نرم افزار حسابداری را خریداری می‌کنند، اما روش استفاده از آن را بخوبی نمی‌دانند در نهایت صادرات خدمات و آموزش‌های مهندسی می‌تواند برای کشور ما مفید واقع شود. عراق به علت جنگ از بسیار از خدمات آموزشی عقب افتاده است.

حسینی تاکید کرد: ایران فروشنده خط تولید اقلامی نظیر لبنیات و مواد غذاییبه عراق است. روزانه ۳۰ میلیون دلار کالا از ایران وارد عراق می‌شود و امیدواریم امسال اُفت سال گدشته را جبران کنیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.