علی علی زاده رئیس موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع در همایش روز ملی گل محمدی و گلاب گفت: با تمرکز فعالیت گیاهان دارویی بر حوزه شناخت و مباحث اکولوژیکی و زراعت گیاهان دارویی به این نتیجه رسیدیم که ۲۲۰۰ گونه از ۸ هزار گونه گیاهان دارویی در کشور ما وجود دارد.
به گفته او، از ۴۸ هزار نمونه بذری که در اختیار داریم، ۲۲ تا ۲۳ هزار نمونه مربوط به گیاهان دارویی است.
علی زاده با بیان اینکه ۲۰ اردیبهشت روز ملی گل محمدی و گلاب نام گذاری شده است، افزود: امروز بهطور رسمی کارگاه اسانس گیری گل محمدی راه اندازی میشود.
رئیس موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع ادامه داد: علی رغم آنکه ۷۰ درصد تولید گل محمدی دنیا را دارا هستیم، اما عایدی ما یک درصد از درآمد جهانی است. گفتنی است دنیا ۹۰ درصد تولید گل محمدی را به اسانس و ۱۰ درصد را به گلاب تبدیل می کند، درحالیکه کشورما ۹۰ درصد گلاب می گیرد.
به گفته او، با توجه به آنکه به حوزه فرآورده های گل محمدی همانند دیگر کشورها ورود پیدا نکردیم، سالانه ۱۵ تا ۲۰ میلیون دلار از این محل درآمد ارزی داریم.
علی زاده با بیان اینکه گلاب گیری یکی از حوزه های مشارکت مردم است، افزود: با ترویج نتایج علمی به جای تبدیل به گلاب باید گل محمدی به اسانس و دیگر فرآورده ها تبدیل شود تا ارزش افزوده بیشتری را برای کشور در برداشته باشد.
این مقام مسئول گفت: سالانه ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیون دلار درآمد ارزی گیاهان دارویی است، در حالیکه با فرآوری کامل همانند دیگر کشورها می توان درآمد ارزی را به ۲۶ میلیون دلار رساند.
دومین جلسه اتاق فکر صنعت بیمه با موضوع «دیدگاهها و انتظارات بیمهگذاران» ظهر روز یکشنبه…
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تأمین وابسته به شستا در اولین جلسه با معاونین و مدیران…
نخستین جلسه شورای راهبردی دیپلماسی اقتصادی مناطق آزاد کشور با حضور دبیر شورایعالی مناطق آزاد…
نشست همکاریهای مشترک و امضای تفاهمنامه میان دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و…
قرارداد طراحی و ساخت کامل پکیج چیلد بین شرکت پتروشیمی کارون و شرکت ایرسا برای…
در پانزدهمین رویداد «جایزه ملی مدیریت مالی ایران» که هر ساله بهمنظور ارتقا و توسعه…