×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۱ اسفند , ۱۴۰۳
بازدید صالحی امیری از گردهمایی خودروهای کمپر و کاروان در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، صالحی امیری روز جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ همزمان با چهارمین روز از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران با همراهی محمدحسین صوفی مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی از این گردهمایی که با استقبال گسترده علاقه‌مندان به گردشگری ماجراجویانه و طبیعت‌گردی همراه بود، دیدن کرد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گفتگو با شرکت کنندگان با برخی مشکلات این قشر آشنا شد و بر بررسی و پیگیری و حل موانع موجود در مسیر توسعه و ترویج استفاده از کمپر و کاروان ها برای سفرهای زمینی، تأکید کرد.

صوفی نیز در این بازدید با اشاره به نقش مهم این نوع خودروها در معرفی سبک جدیدی از سفرهای مستقل و خانوادگی در صنعت گردشگری اظهار داشت: برخی از خودروها برای تردد با مشکلاتی مواجه هستند اما مجموعه کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در تلاش است تا از طریق مقتضی موانع موجود را برطرف کند.

این گردهمایی فرصتی برای معرفی تجربه‌های جدید سفرهای جاده‌ای، نمایش توانمندی‌های داخلی در حوزه ساخت و تجهیز خودروهای کمپر و همچنین بررسی چالش‌ها و راهکارهای توسعه این بخش بود. با توجه به استقبال گسترده از سبک زندگی مبتنی بر سفرهای کمپر و کاروانینگ در سطح جهانی، کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به عنوان متولی فعالیت های اتومبیلرانی و گردشگری در کشور با برنامه‌ریزی مناسب و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز، برای توسعه این گونه فعالیت ها در ایران تلاش می کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.