×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۱ دی , ۱۴۰۴
بازدید مدیرعامل گروه فولاد مبارکه از مراکز طبخ شرکت

به گزارش تجارت گردان به نقل از خبرنگار فولاد، در این بازدید که با هدف بررسی فرایندهای تهیه و توزیع غذا انجام شد، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، پس از استماع گزارش رئیس رستوران‌ها و مراکز طبخ، بر مدیریت نیروی انسانی از طریق مکانیزاسیون فرایندها، ارتقای کیفیت غذا، ارتقای سطح بهداشت فردی، محیطی و فرایندی، پیاده‌سازی و استقرار استانداردهای بین‌المللی و داخلی ایمنی مواد غذایی و افزایش تنوع برنامه غذایی جهت افزایش رضایتمندی هرچه بیشتر کارکنان تأکید کرد.

در جریان این بازدید، عبدالله عطائی، رئیس رستوران‌ها و مراکز طبخ فولاد مبارکه، با ارائه توضیحاتی جامع درباره فرایندهای دقیق، از تأمین مواد اولیه تا طبخ و توزیع غذا و تشریح چالش‌های پیش روی مراکز طبخ تأکید کرد: علی‌رغم این محدودیت‌ها با تکیه‌بر تعهد و تخصص کارشناسان و تکنسین‌های باتجربه در حوزه‌های مواد غذایی، علوم تغذیه، بهداشت محیط و همچنین ناظرین مجرب، طبخ و توزیع غذا با رعایت کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی و امنیت غذایی، تهیه گزارش‌های عملکرد و صورت‌وضعیت‌های مالی به‌صورت شفاف، با دقت و طبق برنامه انجام می‌پذیرد.

عطائی اضافه کرد: با توجه به ظرفیت فعلی اعم از فضا، امکانات و تجهیزات مراکزی که جهت طبخ و توزیع ۱۰ هزار پرس غذا در نظر گرفته شده و با در نظر گرفتن شرایط کنونی که بیش از ۲۱ هزار پرس غذا در روز طبخ و توزیع می‌گردد و با عنایت به توسعه‌های انجام‌شده در شرکت، توسعه فضای مراکز طبخ متناسب با آن امری اجتناب‌ناپذیر بوده و ساخت مرکز طبخ مکانیزه جدید با ظرفیت حداقل ۳۰ هزار پرس غذا جزو نیازهای اساسی شرکت است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.