در این رویداد، مدعوین با همراهی مدیرعامل، جمعی از اعضای هیئت مدیره و مدیران ارشد گروه مپنا با هدف آشنایی با توانمندیها و دستاوردهای این مجموعه در حوزه طراحی و ساخت انواع لکوموتیوهای باری، مسافری و تونلی از جمله مراحل تکمیلی آخرین لکوموتیو باری ۳۰۰۰ اسب بخار MAP24 و لکوموتیو باری ۴۰۰۰ اسب بخار MAP30 از سالنهای مختلف از جمله تولید، بدنه، مونتاژ، قطعات و …بازدید کردند.
قرارداد ساخت ۵۰ دستگاه لکوموتیو باری MAP24 پیش از این با مجموعه فولاد مبارکه منعقد و آخرین دستگاه مربوط به این قرارداد آماده تحویل است.
همچنین لوکوموتیو باری MAP30 ، محصول دیگر این کارخانه است که به سفارش شرکت صنعتی و معدنی چادرملو در مرحله تکمیل و تولید انبوه قرار گرفته و در آخرین مراحل تست قرار دارد.
۱۵۰ دستگاه لکوموتیو مسافری ایران سفیر در حال بهره برداری در ناوگان ریلی کشور نیز از اولین محصولات شرکت مهندسی و ساخت لوکوموتیو مپنا محسوب میشود.
شرکت مهندسی و ساخت لکوموتیو مپنا به عنوان یکی از شرکتهای گروه مپنا، در حال آماده سازی و طی تشریفات قانونی جهت عرضه سهام در بازار سرمایه است.
تامین نیازهای صنعت ریلی از طریق تولید داخل لکوموتیو و واگن و واردات
وزیر راه و شهرسازی در اثنای دیدار از خطوط مختلف تولید کارخانه مپنا لکوموتیو، ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، گفت: قطعا توجه به توانمندی مهندسی و ساخت داخل بسیار واجد اهمیت است.
فرزانه صادق با اشاره به برخی کمبودها در حوزه ناوگان مسافری و باری کشور خاطرنشان کرد: علاوه بر تامین بخشی از نیازمندیهای ریلی کشور از طریق واردات، بر روی تولید داخل لکوموتیو و واگن مسافری و باری حساب می کنیم.
صادق با اشاره به لزوم نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور به همکاری وزارت راه و شهرسازی با شرکتهایی مانند مپنا پرداخت و بر توسعه صنایع حمل و نقل تاکید کرد.
تحقق برنامه های توسعه ای منوط به تامین مالی و وصول مطالبات است
مدیرعامل گروه مپنا نیز هدف از بازدید وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن از مجموعه کارخانجات مپنا لکوموتیو را آشنایی بیشتر با قابلیتها و توانمندیهای مپنا در صنعت حمل و نقل عنوان کرد.
محمد اولیاء به انعقاد قرارداد. تولید لکوموتیوهای باری ۳۰۰۰ اسب بخار MAP24 با فولاد مبارکه گفت: امروز (شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳) پنجاهمین و آخرین لکوموتیو باری MAP24 با حضور خانم وزیر راه و شهرسازی آماده تحویل است.
مدیرعامل گروه مپنا خاطرنشان کرد: همانگونه که برنامه هفتم توسعه به موضوع صنعت حمل و نقل و حمل و نقل ریلی پرداخته است، گروه مپنا نیز متناسب با این برنامه و در راستای اهداف خود به توسعه تولیدات در حوزه های مرتبط میپردازد، البته تحقق این مهم منوط به تامین مالی مناسب و نیز وصول مطالبات متعدد از شرکتهای دولتی و غیر دولتی است.
وی افزود: امیدواریم بر اساس پیش بینی های قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کشور، روند وصول مطالبات مپنا سرعت بیشتری داشته باشد و مپنا نیز مصمم است با تامین مالی، در صنعت حمل و نقل کشور بیش از پیش کوشا باشد.
اولیاء با اشاره به برخی فعالیتهای بین المللی گروه مپنا در حوزه صادرات ریلی گفت: مپنا در حوزه حمل و نقل ریلی با برخی کشورهای CIS در خصوص واگن و در درجه بعد لکوموتیو ارتباط مستقیم و فعال دارد و امیدواریم در حوزه صادرات به نتایج مثبت بیشتری نیز برسیم.
مدیرعامل گروه مپنا در پایان سخنان خود، ضمن قدردانی از وزیر راه و شهرسازی برای بازدید از کارخانه مپنا لکوموتیو، ابراز امیدواری کرد صنعت حمل و نقل ریلی بیش از پیش توسعه یابد.
در ادامه، مدیرعامل بخش حمل و نقل گروه مپنا نیز بر رعایت مقررات و پروتکلهای بین المللی در زمینه استاندارد تولید محصولات بخش حمل و نقل مپنا تاکید کرد.
علی امام در خصوص میزان تولید و تحویل لکوموتیوهای باری MAP24 و MAP30 گفت: تاکنون تعداد ۷۵ دستگاه لکوموتیو MAP24 ساخته و تحویل شده و تعداد ۱۰ دستگاه لکوموتیو MAP30 نیز در حال ساخت است؛ امیدواریم بر اساس برنامه و مفاد قرارداد، باقی مانده این دو محصول نیز تحویل شود.در ابتدای این دیدار، لیلا موسوی محولاتی، معاون اقتصادی بخش حمل و نقل گروه مپنا به تبیین و تشریح توانمندیها و دستاوردهای مختلف گروه مپنا در صنعت حمل و نقل پرداخت و به سوالات مدعوین پاسخ گفت.
مدیرعامل شستا، طی حکمی محمدرضا محمدی را به عنوان سرپرست شرکت سرمایهگذاری سیمان تأمین منصوب…
مدیرعامل شستا طی حکمی حمیدرضا هوشیاری را به عنوان سرپرست هلدینگ افق انرژی سبز منصوب…
بیمه تجارتنو در ۱۷ ماه اخیر با اجرای سیاستهای نوآورانه و اصلاح ساختارهای مالی و…
کارخانه احیای مستقیم مگامدول، زیرمجموعه شرکت صنعتی و معدنی گل گهر امروز ۲۰ بهمن ماه…
رئیسجمهور با تاکید بر اینکه باید کشوری مستقل، آزاد و بینیاز بسازیم، گفت: نباید چشم…