×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳

سعید نمکی روز دوشنبه در حاشیه اختتامیه هجدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران در سالن همایش‌های رازی تهران در جمع خبرنگاران افزود: امیدواریم بتوانیم با واقع بینی و با اصلاح ساختار اقتصاد سلامت در عرصه دارو، دل‌گرمی بیشتری را برای همکاران داروساز، به خصوص در راستای تقویت تولید داخل و حمایت از صنعتگران و تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان دارو فراهم کنیم.

وی ادامه داد: از همکاران داروساز تقاضا کردیم که به عنوان یکی از شریف‌ترین جوامع پزشکی که در روزهای سخت کنار مردم حضور داشتند، با یکدیگر هم پیمان شوند تا با وحدت بیشتر، هم افزایی بیشتری در عرصه ارائه خدمت داشته باشند. در راستای حمایت از تولید داخل نیز همکاران داروساز ما باید کمک کنند تا داروهایی که وارد می‌کنیم را با کمک شرکت‌های دانش بنیان در داخل کشور تولید کنیم.

نمکی بیان کرد: سازمان غذا و دارو را مکلف کردیم تا ضمن جلوگیری از ورود داروهای برند که تولید مشابه داخل دارند، اجازه ندهند تولید داخل زیر چکمه واردات بی‌رویه لگدمال شود. باید کارها تسریع، آزمایش‌های دوره‌ای سریع‌تر انجام شود و قیمت‌های مناسب‌تر به تولید داخل بدهند و قیمت‌های داده شده را یک بار دیگر ارزیابی کنند.

مشکلات تی تک تا پایان شهریور برطرف می‌شود

وزیر بهداشت اظهار داشت: سامانه تی تک یکی از سامانه‌هایی است که نقاط قوتی داشت، اما متوجه نقاط ضعف آن شدیم و گروهی مامور شدند تا مشکلات آن را برطرف کنند و همچنین ابهاماتی که در سامانه تی تک برای دسترسی به برخی اطلاعات شفاف وجود داشت، رصد و ردیابی شود.

وی ادامه داد: هرچند اشاره می‌شد سامانه تی تک به وزارت بهداشت واگذار شده، اما در اختیار پیمانکار بود و کلید آن در جیب کسی بود و همه باید به سراغ او می‌رفتند تا اطلاعات بگیرند. قسمتی از سامانه که مردم می‌توانستند برای صحت سوابق دارو و واردات مراجعه کنند همچنان در اختیار مردم است، اما آن قسمت هم دچار نقص‌هایی است.

نمکی افزود: تا پایان شهریور ماه مشکلات سامانه تی تک برطرف می‌شود تا از این زیربنا برای استمرار ردیابی کالای استراتژیک دارو و تجهیزات پزشکی و آرایشی و بهداشتی استفاده کنیم.

مردم نگران کمبود دارو نباشند

وزیر بهداشت گفت: دارویی که در تولید داخل وجود ندارد یا در تولید داخل داریم و به علت کمبود تولید یا کسری موجودی بازار، نیاز مردم را تامین نمی‌کند، اجازه واردات خواهد داشت. حتی اگر به این نتیجه برسیم که برخی از تولیدات داخل کیفیت لازم را ندارد، برای جلوگیری از کمبود، اجازه واردات می‌دهیم و این واردات هم به شکل سریع انجام می‌شود. مردم مطلقا نگران کمبود دارو نباشند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.