به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران، در ابتدای این دیدار، مدیر شعب استان قم گزارشی از فعالیت ها و اقدامات بانک قرض الحسنه مهر ایران ارائه و ضمن اشاره به نقش آفرینی بانک در ایفای مسئولیت های اجتماعی در سالهای اخیر، بر تداوم خط مشی بانک در خصوص محرومیت زدایی از جامعه و کمک به فرهنگ سازی قرض الحسنه تأکید نمود.
سید حسین دامادی با اشاره به نقش پر رنگ و تاثیر گذار حوزه های علمیه در فرهنگ سازی و اشاعه ارزش های معنوی و دینی در جامعه بالاخص در بین جوانان و نوجوانان افزود: ترویج سنت نیکوی قرض الحسنه و پذیرش آن از سوی اقشار جامعه مستلزم فرهنگ سازی مناسب بوده و بانک قرض الحسنه مهر ایران در نظر دارد با همکاری طلاب حوزه های علمیه و بهره مندی از ظرفیت بالای علمی آنان در این زمینه گام های بلند و موثری بردارد.
فرهنگ قرض الحسنه ریشه در اعماق اعتقادات مذهبی مردم دارد
حجت الاسلام والمسلمین ملا نوری معاون تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور ضمن اشاره به آثار و برکات فراوان و نیز پیامدهای مطلوب فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی قرض الحسنه در جامعه، بیان داشت: فرهنگ قرض الحسنه ریشه در اعماق اعتقادات مذهبی مردم عزیز ایران اسلامی دارد .
وی در ادامه تصریح کرد: طلاب و مبلغین حوزه های علمیه در راستای وظیفه ذاتی طلبگی خود، تبلیغ و تبیین ابعاد و فضیلت های قرض الحسنه و آثار و برکات آن در جامعه را بر خود فرض دانسته و در این زمینه از همه ظرفیت های حوزه به ویژه در ماه های محرم و صفر از هیچ تلاشی فروگذار نمی نمایند .
در پایان حجت الاسلام والمسلمین ملا نوری ضمن تقدیر از کلیه خدمات بانک قرض الحسنه مهر ایران در مسیر اشاعه سنت الهی قرض الحسنه و دستگیری از محرومان ، برای مدیریت و همه کارکنان بانک از درگاه خداوند آروزی توفیق بیش از پیش نمود.
https://tejaratgardan.ir/?p=195062