به گزارش تجارت گردان به نقل از خبرنگار فولاد، حمیدرضا عظیمیان در این دیدار که همزمان با روز کاروکارگر برگزار شد، گفت: سال ۹۹ برای فولاد مبارکه سال رکوردها شد چراکه حدود ۷۴ رکورد در همه بخشها صورت گرفت؛ رکورد تولید فولاد خام در فولاد مبارکه هیچگاه از ۶ میلیون و ۴۵۰ هزار تن سال ۹۶ عبور نکرده بود اما ساعت ۱۱ صبح ۳۰ اسفند سال گذشته با همت و همراهی کارکنات شرکت، موفق به عبور از رکورد تولید ۷ میلیون تن فولاد خام شدیم.
به گفته وی، در زمستان سال گذشته با توجه به افزایش مصرف برق و گاز در کشور، با قطعی ۲۵ روزه برق و گاز در این شرکت، تولید روزانه ۲۳ هزار تن را از دست دادیم که اگر این ۲۵ روز هم در حال تولید فولاد بودیم و ان اتفاق نیفتاده بود، از رکورد ۷٫۵ میلیون تن تولید فولاد خام هم عبور کرده بودیم که این رقم بیش از ظرفیت اسمی تولید ۷٫۲ تن فولاد خام در شرکت فولاد مبارکه است.
وی خاطرنشان کرد: فولاد مبارکه برای اولین بار توانست در فروردین ماه سال جاری به تولید ۷۰۰ هزار تن تختال برسد، این در حالی است که رکوردهای قبل بین ۶۳۰ تا ۶۴۰ هزار تن تولید بوده است.
حمیدرضا عظیمیان میزان فروش محصولات فولاد مبارکه در سال گذشته را قابل قبول ارزیابی کرد و ادامه داد: در سال گذشته برای نخستین بار، ۷ میلیون و ۶۷۰ هزار تن بار ورقهای فولادی تحویل مشتریان دادیم که این امر موجب به وجود آمدن آرامش در بازار شد و خیال تولیدکنندگان را از بابت موجودی مواد مورد نیاز تولید راحت کرد.
عظیمیان با بیان این که کار هیچگاه در فولاد مبارکه تعطیل نمیشود، تأکید کرد: سیستم بارگیری و تحویل بار فولاد مبارکه در تمامی نواحی این شرکت برقرار است و خوشبختانه به مسائل معیشتی، رفاهی و ایمنی کارگران توجه ویژهای گردیده است.
وی با اشاره به نظارت و کنترل دستورالعملهای بهداشتی علیرغم تردد روزانه حدود ۲۰ هزار نفر نیروی انسانی در فولاد مبارکه اذعان داشت: با کنترلهای صورتگرفته در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، با اینکه تولید در بیشتر نواحی شرکت با افزایش همراه هست، آمار ابتلا در این شرکت بسیار پایین است.
وی متذکر شد: هزینههایی در دوران دفاع مقدس برای ساخت و تأسیس شرکت فولاد مبارکه خرچ شده حالا باید در راستای انجام مسئولیتهای اجتماعی مثل کمک به زلزلهزدگان، سیلزدگان و در حال حاضر کمک به نابودی ویروس کرونا به مردم بازگردد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره به مشکلات کمبود آب اصفهان و کاهش میزان آب موجود در سد زایندهرود، اضافه کرد: فولاد مبارکه در راستای کمک به اجرای مصوبه تأمین خسارت کمآبی کشاورزان و حمایت از کشاورزان اصفهانی، ۱۰۰ میلیارد تومان به ستاد مربوط در استانداری اصفهان کمک کرد تا بخشی از مشکلات این عزیزان برطرف گردد.
لازم به ذکر است جلسه شورای تامین مبارکه با مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با حضور اصغر هدایت سرپرست فرمانداری شهرستان مبارکه، پروین صالحی مبارکه نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان شهرستان مبارکه برگزار گردید.
اختتامیه المپیاد آتش نشانی معادن کشور با قهرمانی تیم آتش نشانی فروکروم جغتای (پارت گوال)…
سرپرست مالی و اداری مجتمع معدنی خراسان جنوبی از تولید ۱۵۷ کیلوگرم شمش در کارخانه…
مصطفی سالاری، سرپرست سازمان تأمین که در نخستین سفر استانی خود در دوره جدید مدیریتی…
حسین علایی، مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد به همراه مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت…
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در نظر دارد در راستای افزایش کیفیت خدمات و حمایت از…
غلامرضا مصباحی مقدم گفت: بازار سرمایه ایران، همگام با آخرین تحولات بازار سرمایه اسلامی و…