×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳
برقراری ارتباط مؤثر و هدفمند با دانشگاه در جهت بهینه‌سازی فرایندها

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان، سمینار «کاربرد تحقیق در عملیات در برنامه‌ریزی تولید» به همت فولاد مبارکه و با حضور مدیر برنامه‌ریزی کنترل تولید فولاد مبارکه، اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌های این دانشگاه برگزار شد.

 یاسر حاجی‌حیدری، مدیر برنامه‌ریزی و کنترل تولید فولاد مبارکه در حاشیه برگزاری در این سمینار گفت: صنعت فولاد جزو صنایع مادر و استراتژیک و یکی از بازیگران اصلی در صحنه اقتصادی کشور است.

وی با بیان اینکه فولاد مبارکه چشم‌انداز خود را برای خلق آینده بهتر، تبدیل شدن به الگوی ملی بنگاه‌داری و شرکتی جهان‌تراز تعریف کرده است، افزود: بر این اساس فولاد مبارکه به‌عنوان شرکت برتر در صنعت فولاد کشور اهداف خود را پیش می‌برد و برای تحقق این امر نیاز به توسعه تکنولوژی و دانش روز و پژوهش‌های کاربردی دارد.

مدیر برنامه‌ریزی و کنترل تولید فولاد مبارکه ادامه داد: در همین راستا دانشگاه‌ها می‌توانند به‌عنوان مراکز تولید علم و دانش، با پژوهش‌های کاربردی و پروژه‌های تحقیقاتی و همچنین تربیت نیروهای متخصص در این زمینه فعالیت‌های مؤثری انجام دهند؛ بنابراین می‌توانیم با برقراری ارتباط مؤثر و هدفمند میان صنعت و دانشگاه به تحقق اهداف کلان فولاد مبارکه کمک کنیم. در این زمینه فولاد مبارکه همواره تلاش کرده با ارتباط نزدیک با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، از ظرفیت‌های علمی کشور بهره‌برداری کند.

وی افزود: نمونه‌هایی از این تلاش‌ها اجرای پروژه‌های پژوهشی و تحقیقاتی مشترک و حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتراست.

حاجی‌حیدری با بیان اینکه کارکنان فولاد مبارکه از تجارب و دانش زیادی برخوردارند و از طرفی، شرکت به استفاده از دانش روز نیاز دارد، ادامه داد: دانشجویان با پژوهش‌های کاربردی می‌توانند در این زمینه کمک‌دهنده باشند؛ ازاین‌رو ارتباط بین دانشگاه و فولاد مبارکه را در راستای بهینه‌سازی فرایندها و سیستم‌های فولاد مبارکه در دستور کار قرار دادیم.

وی با بیان اینکه در این سمینار ارائه زیرساخت‌های سیستمی و فرایندها در دستور کار بود، ادامه داد: ما درصددیم با برگزاری جلسات و همایش‌هایی از این دست و برقراری ارتباط نزدیک‌تر با دانشگاه، از این ظرفیت در بهینه‌سازی و توسعه فرایندها و سیستم‌ها استفاده کنیم؛ همچنین سعی داریم دانشگاه را در توانمندسازی دانشجویان همراهی کنیم.

آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی با فرایند تولید و برنامه‌ریزی تولید فولاد مبارکه

محی‌الدین اتحادتوکل، مسئول برنامه‌ریزی تولید نورد سرد فولاد مبارکه نیز در حاشیه برگزاری این سمینار گفت: در این سمینار سیستم‌های برنامه‌ریزی تولید فولاد مبارکه تشریح شد. به‌طورکلی، تکیه ما بیشتر بر کاربرد تحقیق در عملیات برنامه‌ریزی تولید بود؛ ازاین‌رو فرایند تولید و برنامه‌ریزی تولید را به‌صورت کلی ارائه دادیم.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی در فولاد مبارکه، سالانه، سه‌ماه یک‌بار، هفتگی و کف کارگاهی است، افزود: هدف ما از برگزاری این سمینار این بود که دانشجویان را با اقدامات دانشی انجام‌گرفته در کشور آشنا کنیم و بتوانیم ارتباط خوبی با دانشگاه داشته باشیم؛ همچنین دانشجویان بدانند که در بازار کار تقاضا برای متخصصان برنامه‌ریزی تولید و سیستم‌ها وجود دارد.

تقویت ارتباط دانشگاه با فولاد مبارکه

علیرضا صفایی‌پور، رئیس برنامه‌ریزی بلند‌مدت و میان‌مدت فولاد مبارکه نیز در حاشیه این سمینار گفت: این سمینار در راستای ارائه سیستم‌های پیشرفته برنامه‌ریزی تولید فولاد مبارکه برای دانشجویان و اساتید دانشکده مهندسی صنایع در جهت تقویت ارتباط دانشگاه با فولاد مبارکه برگزار و طی آن سیستم‌های تخصیص اتوماتیک تختال به سفارش‌ها و همچنین سیستم برنامه‌ریزی ظرفیت از مجموعه سیستم‌های پیشرفته برنامه‌ریزی تولید ارائه شد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این سیستم‌ها بر مبنای اصول تحقیق در عملیات که یکی از مباحث اصلی مهندسی صنایع است، طراحی و پیاده‌سازی شده است، این سمینار با هدف بیان کاربرد تحقیق در عملیات صنعتی با همکاری دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌های دانشگاه صنعتی اصفهان، اشتراک‌گذاری دانش و تجربیات دانشگاهیان با مجموعه برنامه‌ریزی و کنترل تولید فولاد مبارکه و تشویق دانشجویان در به‌کارگیری دانش روز مهندسی صنایع برای بهبود فعالیت‌های برنامه‌ریزی تولید و ارتقای فرایندهای این مجموعه برگزار شد.

در بازار کار، تقاضا برای متخصصان برنامه‌ریزی تولید و سیستم‌ها وجود دارد

علی رادهوش، رئیس برنامه‌ریزی تولید نورد گرم فولاد مبارکه نیز در این باره گفت: در این سمینار آموزشی تجربیات خود را با دانشجویان به اشتراک گذاشتیم تا بارقه امیدی در آن‌ها ایجاد کنیم و در واقع بدانند دانش‌ها و اطلاعاتی که در دانشگاه به دست می‌آورند در صنایع کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و در داخل کشور برای آن تقاضا وجود دارد.

وی گفت: برگزاری چنین سمیناری می‌تواند بدنه دانشگاهی کشور را برای تربیت نیروی متخصص صنایع یاری کند و این امیدواری در آن‌ها شکل بگیرد که در بازار کار، تقاضا برای چنین متخصصانی وجود دارد. ابن امر همچنین می‌تواند در انتقال دانش از دانشگاه به صنعت و انتقال تجربیات از صنعت به دانشگاه تأثیرگذار باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.