×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
بهترین روزهای ارزی است/ عرضه بیش از ۲۶ میلیارد دلار

به گزارش تجارت گردان به نقل از ایسنا، آیین رونمایی از سامانه برخط بازار متشکل ارزی ایران با حضور رئیس کل بانک مرکزی، مدیر عامل بازار متشکل ارزی ایران، رئیس کانون صرافان و باقی فعالان بازار ارز برگزار شد. 

علی صالح آبادی – رئیس کل بانک مرکزی در این مراسم اظهار کرد: در حال حاضر، بهترین روزهای حوزه ارزی کشور را سپری می‌کنیم و به اندازه کافی ذخایر ارزی موجود است. لازم به ذکر است که در سامانه برخطر بازار متشکل ارزی، عرضه کننده ارز بانک مرکزی نیست بلکه صادرکنندگان، واردکنندگان، مردم و … هستند. 

وی با بیان اینکه با راه‌اندازی این سامانه امکان دسترسی به بازار ارز تسریع و تسهیل شده است، افزود: امروز هر کسی از هر نقطه ایران برای خرید ارز مسافرتی صرفا می‌تواند به سامانه بازار متشکل ارزی مراجعه، ثبت تقاضا و صرافی مدنظر خود را انتخاب کند.  

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد که نباید فقط ارز مسافرتی به صورت برخط در سامانه بازار متشکل ارزی خریداری شود بلکه هرگونه تقاضای واقعی ارز باید در این سامانه حل شود و گسترش یابد. هیچ مشکلی برای تامین نیازهای واقعی ارزی وجود ندارد و با محوریت بازار متشکل ارزی و کانون صرافان، حل نیازهای واقعی ارزی کشور باید به این سامانه منتقل شود و ان‌شاءالله این امر برای سایر نیازهای ارزی واقعی نیز ایجاد خواهد شد و گسترش می‌یابد. 

وی ادامه داد: با راه‌اندازی این سامانه، مراجعه حضوری برای خرید ارز مسافرتی در صرافی‌ها محدود نشده است و افراد همچنان می‌توانند برای ثبت درخواست و تحویل مدارک و مستندات مورد نیاز در جهت خرید ارز مسافرتی به صرافی‌ها مراجعه کنند. 

معاملات بازار متشکل ارزی به ۱.۶ میلیارد دلار رسید

رئیس کل بانک مرکزی حجم معاملات بازار متشکل ارزی در سال جاری را ۱.۶ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: نسبت به سال گذشته ۳ تا ۴ برابر رشد کرده است.

وی وضعیت بازار ارز متعادل و آرام دانست و بیان کرد: برای امسال بیش از ۲۶ میلیارد دلار عرضه ارز در سامانه نیما داشتیم. در مجموع بیش از ۵۰ میلیارد دلار از ابتدای سال تاکنون برای واردات کالاهای اساسی و سایر کالاها تامین شده است.

صالح‌آبادی در پایان ابراز امیدواری کرد که راه‌اندازی سامانه برخط بازار متشکل ارزی و تسهیل در دسترسی و تامین نیازهای واقعی ارزی به عمق بازارهای اسکناس و حوالجات ارزی کمک کند؛ همچنین این موضوع، بسترهای معاملاتی، سفارش‌دهی، تحویل گیری بازار ارز  را شفاف‌تر و دسترسی مردم، صادرکنندگان و واردکنندگان به ارز را تسهیل کند. 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.