به داد اصناف برسید / از اقدامات انجام‌شده توسط دولت راضی نیستیم/ مسئولان در برابر واحدهای مسئولیت دارند

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف تهران درباره آخرین وضعیت آغاز دوباره فعالیت‌های صنفی و اقتصادی گفت: در شهرستان‌ها فعالیت واحدها از بیست و سوم شروع شده است و از ابتدای ماه بعد هم واحدهای صنفی مجاز در تهران آغاز به کار می‌کنند. البته افراد باید در سایت وزارت بهداشت ثبت‌نام کنند و تعهد دهند که به پروتکل ستاد کرونا در ارتباط با رعایت فاصله و رعایت موازین بهداشتی متعهد باشند. آنها بعد از اخذ یک کد مشخص شده باید آن را در پشت شیشه واحد خود نصب کنند. کد به آن معناست که ستاد کرونا به آن واحد صنفی اجازه فعالیت داده است. عدم رعایت استانداردهای در نظر گرفته برخورد قانونی به دنبال خواهد داشت.

رئیس اتاق اصناف تهران در ادامه افزود: تعدادی از واحدهای صنفی، موسوم به واحدهای پرخطر فعلاً در دستور کار قرار ندارند. واحدهایی که سبب ایجاد تجمع می‌شوند از آن جمله هستند. پاساژها، تالارهای پذیرایی و رستوران‌ها جز واحدهای پرخطر هستند. البته رستوران‌ها می‌توانند به شکل بیرون بر فعالیت کنند. رستوران‌ها و اغذیه‌ها فعلاً اجازه خدمات دادن در داخل واحد را ندارند. احتمالاً اوایل اردیبهشت ماه ستاد کرونا با در نظر گرفتن دستورالعمل‌های لازم در مورد اجازه فعالیت واحدهای دیگر تصمیم‌گیری می‌کند.

قاسم نوده فراهانی در ارتباط با اقدامات و تصمیم‌گیری‌های به عمل آمده در خصوص فعالیت واحدهای صنفی گفت: به عنوان رئیس اتاق اصناف به هیچ عنوان از اقدامات انجام شده توسط دولت راضی نیستیم. وعده زیاد داده شده است ولی تاکنون چیزی ندیده‌ایم. با دفترمقام معظم رهبری، رئیس مجلس، ریاست جمهوری، وزرای صنعت، معدن و تجارت و اقتصاد و دارایی و سایر مقامات مکاتبه کردیم و درد و دل اصناف را بیان کردیم. اهالی صنفی ۴۱ سال هر کاری که توانستند برای کشور و انقلاب و نظام اسلامی انجام دادند اما متاسفانه اکنون زمین‌گیر شده‌اند. چرا به داد اصناف رسیده نمی‌شود. اصناف پشتوانه نظام هستند. اگر دلسوزانه کمک نشوند خیلی از اصناف از گردونه خارج می‌شوند. مسئولان در برابر این همه واحد صنفی مسئولیت دارند.

قاسم نوده فراهانی به عنوان رئیس اتحادیه تجهیزات پزشکی هم اظهار داشت: فعلا در ارتباط با اقلام و تجهیزات پزشکی کاستی و کمبود خاصی وجود ندارد. ماسک به اندازه کافی تولید می‌شود. کارگاه‌های خاصی که در زمینه تولید ماسک فعالیت می‌کنند نیاز بازار را تأمین می‌کنند. هر جا هم لازم شد تماس می‌گیریم و متقاضیان را معرفی می‌کنیم که ماسک موردنیاز خود را تأمین کنند. به عنوان مثال اگر فلان کارخانه و واحد تولیدی به ماسک نیاز داشته باشد معرفی می‌کنیم تا از مجرایی غیر از شبکه بهداشت و درمان ماسک موردنیاز خود را با قیمت مناسب تهیه کنند. از چند واحد تولیدکننده ماسک بازدیدهایی به عمل آورده‌ایم. تولید در جریان است. صادقانه تلاش و تولید می‌کنند و نهایت همکاری را با واحدهای متقاضی انجام می‌دهند.

فتحنایی

Recent Posts

حضور ایرانسل در نشست‌های تخصصی دومین روز الکامپ

نشست‌های تخصصی دومین روز بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ با حضور مدیران ارشد ایرانسل برگزار…

4 ساعت ago

تخصیص ۴۳ میلیارد دلار به صنعت در ۱۴۰۲/ برنامه‌ریزی برای واردات خودرو ارزان قیمت

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ارز تخصیصی برای بخش صنعت در سال گذشته ۲۹.۵…

5 ساعت ago

حضور مجموعه کری گیمز به عنوان ناشر بازی‌های موبایلی در الکامپ ۱۴۰۳

مجموعه کری‌گیمز همراه اول به عنوان ناشر بازی‌های موبایلی داخلی و بین‌المللی در رویداد بین‌المللی…

5 ساعت ago

قرعه کشی ۱۰ دستگاه موتورسیکلت به دارندگان حساب در متابانک

موسسه اعتباری ملل اعلام کرد که در تاریخ ۱۴ تیر ۱۴۰۳، تعداد ۱۰ دستگاه موتورسیکلت…

6 ساعت ago

پرداخت ۴۰ درصد حقوق به عنوان کمک معیشت ماهیانه به بازنشستگان بانک مسکن

در جلسه هیأت امنای مؤسسه «مدیریت همیاری آتیه امید» با حضور دکتر سید عباس حسینی،…

6 ساعت ago

فعالیت اکتشافی «ومعادن» بیش از ۲۲۰ میلیون تن به ذخایر قطعی سنگ آهن کشور افزوده است

چالش تامین مواد اولیه صنایع معدنی یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت و اقتصاد…

6 ساعت ago