×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳

حسین کهزاد در گفت‌وگو با پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» در خصوص جایگاه فولاد شادگان در صنعت فولاد کشور، مطرح کرد: همان طور که مستحضر هستید، شرکت فولاد خوزستان، سهامدار عمده شرکت صنعت فولاد شادگان محسوب می‌شود و چشم‌انداز شرکت فولاد خوزستان این است که تا سال ۱۴۱۰ با تولید ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن به سهم ۲۵ درصدی از فولاد کشور دست پیدا کند که در همین راستا، شرکت صنعت فولاد شادگان با تولید دو میلیون تن، مسئولیت تحقق ۱۵ درصدی از این چشم‌انداز را به عهده خواهد داشت.

وی در ارتباط با مزیت شرکت صنعت فولاد شادگان در تولید آهن اسفنجی نسبت به سایر شرکت‌ها، بیان کرد: دسترسی و نزدیکی این شرکت به آب‌های آزاد، مهم‌‎ترین مزیت مجموعه در صادرات محصولات است. از سوی دیگر، با توجه به اینکه میزان ذخایر سنگ‌آهن کشور رو به افول است، نزدیکی شرکت صنعت فولاد شادگان به بندر برای واردات سنگ آهن و گندله یک مزیت به شمار می‌آید.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در خصوص طرح‌های توسعه‌ای این شرکت، عنوان کرد: همان طور که اشاره شد، فولاد شادگان تولید دو میلیون تن بیلت و اسلب را در دستور کار خود قرار داده است و در همین راستا، پروژه فولادسازی دوم با ظرفیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن اسلب آغاز شده است. همچنین پروژه افزایش ظرفیت واحد احیا مستقیم موجود به یک میلیون تن در دست مطالعه قرار گرفته و پروژه احداث کارخانه آهک به ظرفیت ۲۰۰ هزار تن و نیروگاه ۳۶۰ مگاواتی در حال برگزاری مناقصه است.

کهزاد در ادامه به پروژه‌های در حال اجرای شرکت صنعت فولاد شادگان اشاره کرد و گفت: روند عملیاتی شدن پروژه‌های فوق آغاز شده است وبعضی از آن‌ها از برنامه زمان‌بندی شده جلوتر و بعضی عقب‌تر هستند اما آنچه که حائز اهمیت است، این است که هیئت مدیره شرکت صنعت فولاد شادگان مصمم به اجرا و بهره‌برداری از این پروژه‌ها مطابق برنامه زمان‌بندی است.

وی ضمن اشاره به اهمیت اجرای پروژه‌ها در صنایع معدنی و فلزی، تصریح کرد: پروژه‌هایی که نام برده شد، در حلقه تولید محصولات میانی از زنجیره فولاد قرار گرفته‌اند و با توجه به ترسیم سند چشم‌انداز ۱۴۰۴، بدون شک می‌توانند نقش بسزایی در تحقق این سند ایفا کنند.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگانتاکید کرد: هلدینگ فولاد خوزستان و به طبع آن شرکت صنعت فولاد شادگان همواره تمام تلاش خود را به عمل آورده است که از کل ظرفیت واحدهای خود بهره‌برداری کند و بدون شک این رویکرد در تمام پروژه‌هایی که به بهره‌برداری می‌رسند، صدق خواهد کرد.

کهزاد در پایان در ارتباط با چالش‌های موجود در اجرای طرح‌های توسعه‌ای، یادآور شد: یکی از مهم‌ترین چالش‌های موجود برای اجرای پروژه‌ها، تامین نقدینگی پروژه‌ها است؛ چراکه کاهش تولید از یک سو و کاهش قیمت‌های داخلی و جهانی از سوی دیگر و همچنین افزایش هزینه‌های سربار باعث شده است که جریان نقدینگی شرکت‌ها دچار مشکل شود و این امر بر اجرای به موقع پروژه‌ها تاثیر منفی خواهد گذاشت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.