به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه سامان، هشتمین دوره این مسابقات از فروردین سال جاری آغاز شد و تا آبان ماه سالجاری هم ادامه داشت که در این رویداد بیش از ۵۰۰ تیم در چهار رشته به رقابت پرداخته و از این تعداد ۳۰ تیم به دور نهایی مسابقات راه یافتند.
معاون توسعه سازمان و سرمایههای انسانی شرکت بیمه سامان در رویداد پایانی این مسابقات، ضمن اظهار خرسندی از برگزاری چنین مسابقاتی درکشور، آینده را متعلق به فعالان حوزه هوش مصنوعی دانست و گفت: برگزاری این مسابقات، نشان از نگاه خلاقانه دانشگاه به موضوع هوش مصنوعی دارد.
فرزاد فروغی با بیان اینکه شرکت بیمه سامان به نوآوری و ارائه محصولات جدید، اعتقاد راسخ دارد، افزود: ما تلاش می کنیم برای خدمات رسانی به مشتریان، از خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی استفاده بیشتری داشته باشیم.
وی، از راه اندازی خدمات بورسیه تحصیلی برای نوآوران بویژه فعالان حوزه هوش مصنوعی توسط شرکت بیمه سامان خبر داد وگفت: بیمه سامان، حامی پروژه ها و ایده های خلاقانه بوده و دراین مسیر از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
به گفته فروغی، شرکت بیمه سامان با حمایت از دانشجویان مستعد، نخبگان و افراد علاقمند به حوزه صنعت بیمه اقدام به اعطای بورسیه تحصیلی کرده تا دانشجویان بتوانند علاوه بر حمایت مالی، راهی مطمئن برای ورود به صنعت بیمه داشته باشند.
وی از «پلنت» به عنوان یکی از زیرمجموعه های گروه بیمه ای سامان که دارای موقعیتی قابل توجه برای پرداختن ایده های خلاقانه و نوآورانه بوده یاد کرد و افزود که پلنت حامی طرح ها و ایده های مرتبط با هوش مصنوعی بوده و علاقه مندان می توانند از این ظرفیت به خوبی استفاده کنند.
بر اساس این گزارش، در این دوره از مسابقات که با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد، چهار مسابقه ملی شامل مسابقه پیشبینی بازار سهام، مسابقه دستیار هوشمند مالی، مسابقه پیش بینی وفاداری مشتریان و مسابقه بازشناسی گوینده برگزار شد.
همزمان با رویداد پایانی این مسابقات، غرفه بیمه سامان با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان از این شرکت، اطلاع از شرایط بورسیه تحصیلی و مشاغل حین تحصیل برپا شد.